Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Διαγραφή απο ΤΕΕ/ΤΣΜΕΔΕ


danton

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Όσοι έχουν διαγραφτεί πηγαίνουν στα προγράμματα για μη μηχανικούς.

 

Μιας και μηχανικοί γινόμαστε όχι επειδή διαβάζουμε 5-15-25 χρόνια αλλά επειδή παίρνουμε εναν αμ από το τεε.

Link to comment
Share on other sites

Μιας και μηχανικοί γινόμαστε όχι επειδή διαβάζουμε 5-15-25 χρόνια αλλά επειδή παίρνουμε εναν αμ από το τεε.

Πές τα χρυσόστομε..

Link to comment
Share on other sites

Για να μπεις στο ΟΑΕΔ προφανώς δεν έχεις δουλειά και κατά συνέπεια χρήματα για να πληρώνεις ασφάλεια, οπότε και διαγράφεσαι... Απορώ αν υπάρχει μηχανικός γραμμένος στον ΟΑΕΔ που να πληρώνει τις εισφορές στο ΤΣΕΔΕ και να έχει άδεια.

Link to comment
Share on other sites

Και εγω ξερω πολλους μηχανικους κατα βάση κατω των 30ετων που οι γονεις τους με χαρα τους πληρώνουνε τις ασφαλιστικές εισφορες..

Τωρα για αυτο που λεει ο/η ΖΟΙ78 το θεωρω αυτονόητο (ανεργος ΟΑΕΔ= δεν εχω λεφτα ).

Ειδικα για το προγραμμα της κοινωφελους εργασιας οπου το κανουνε για να βοηθήσουνε ανεργους επιστημονες και μη θα επρεπε να υπαρχει πρόβλεψη για τους ανεργους που διεκοψαν για οινομικους λόγους. Και επειδη μολις εβλεπα τα αποτελέσματα του ΟΑΕΔ ,τουλαχιστον στην ειδικότητα μου (ΑΤΜ) υπάρχουν περιπτώσεις που δεν έχουν καλυφθει όλες οι θέσεις που προκηρυχτηκαν.Αυτο ειναι βλακεια.καποιοι ειναι ανεργοι, φευγουν εξωτερικο κτλ και ουσιαστικά δεν προσλαμβανονται για γραφειοκρατικους λογους???

Link to comment
Share on other sites

Α και κατι αλλο να συμπληρώσω . Για την διαγραφη από Διευθυνση τεχνικων έργων δεν χρειαζεται απαραίτητα να πας στην Περιφερεια της εδρας σου. Σημερα μετα από τηλ επικοινωνια που ειχα με μια υπάλληλο της ανωτέρω Υπητεσίας στην Αθήνα μου ειπε οτι ειναι λιγο "θολό" το ζήτημα για το που είσαι γραμμενος.Γιατι δεν υπάρχουν αρχεια στην υπηρεσία τους που μας καταγράφουν. Απλά ουσιαστικά παω εκει και κανω μια υπέυθυνη δήλωση, για να την χρησιμοποιησω στο ΤΕΕ και Τσμεδε. Τωρα αν θα δεχτει το ΤΕΕ/ΤΣΕΔΕ την ισχυ της αν εχεις αιτηθεί αναδρομικη διαγραφη ειναι εξ ολοκλήρου δικό τους θέμα....

Αυτα μου είπε η υπάλληλος και ητανε πολυ εξυπηρετικη.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

chgiala. Έτσι είναι όπως τα λες, θέσεις μένουν άδειες για γραφειοκρατικούς λόγους. Εγώ πέρασα στου προσωρινούς πίνακες του ΟΑΕΔ

και κάνω αγώνα δρόμου για να κάνω έπανοδο της άδειας και να εγγραφώ στα μητρώα και αν προλάβω.

Link to comment
Share on other sites

Ζοι78 ασε κ εγω εχω διαφορα προβληματα.Ειμαι ανεργη οαεδ κ χρωσταω κοντα 1 χρονο εισφορες.Κ ενω σκοφτομουνα να παω να διαγραφω να ηρεμησω με πηρανε στην κοινωφελη εργασια.κ τωρα ειμαι σε διλλημα να παω να δουλεψω κ να κανω διακανονισμο τα χρεη ή να παω να διαγραφω κ να φυγω εξωτερξκο σιγα σιγα? Γιατι κ διακανονισμο να κανω αυτα τα λεφτα που χρωσταω (αν προσθεσω και τα αναδρομικα που μας βαλανε ειναι γυρω στα 5000 χιλιαρικα) μου εινσι αδυνατον να τα πληρωσω με αυτους τους μισθους που παιζουν στην αγορα.

Edited by chgiala
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.