Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Google Maps: Προσθήκη για αναφορά κυκλοφοριακής συμφόρησης στους δρόμους από τους χρήστες


Engineer

Recommended Posts

Όπως το πηγαίνει η Google, δεν αποκλείεται μέσα στους επόμενους μήνες να έχουμε πλήρη ενσωμάτωση όλων των χαρακτηριστικών του Waze στην υπηρεσία Google Maps. Έξι χρόνια έχουν περάσει από τότε που εξαγόρασε την εφαρμογή και έκτοτε έχουμε δει αρκετά χαρακτηριστικά της να προστίθενται και στο Google Maps, οπότε δεν θα μας προκαλέσει εντύπωση αν στο κοντινό μέλλον αποφασίσει να κλείσει οριστικά το Waze.

Το νέο χαρακτηριστικό που παρατήρησε η ιστοσελίδα 9to5Google αφορά την αναφορά περιστατικών από τους χρήστες του Google Maps. Τις προηγούμενες εβδομάδες είδαμε τη δυνατότητα αναφοράς καμερών μέτρησης ταχύτητας και ατυχημάτων, ενώ τώρα βλέπουμε την προσθήκη αναφοράς για ξαφνική κυκλοφοριακή συμφόρηση. Με αυτόν τον τρόπο θα προειδοποιείς τους οδηγούς που πλησιάζουν για την κίνηση που θα συναντήσουν, έτσι ώστε να χαμηλώσουν ταχύτητα προτού φτάσουν στην περιοχή.

google_maps_incident_slowdown.jpg

Ουσιαστικά, πρόκειται για ενίσχυση του υπάρχοντος συστήματος ενημέρωσης για την κυκλοφοριακή συμφόρηση στους δρόμους, κάτι που βλέπουμε με κόκκινο χρώμα στους δρόμους. Η Google επιθυμεί να επιταχύνει τις διαδικασίες με σχετική ανατροφοδότηση από τους οδηγούς, καθώς μπορεί να περάσει ώρα μέχρι να ενημερωθεί το σύστημα της.

Η αναφορά των "slowdowns" έχει προστεθεί σε ορισμένους χρήστες στο κουμπί "+", όπου βρίσκονται και οι αναφορές "crash" και "speed trap". Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα προστέθηκε και ενημέρωση για τα ποδήλατα και scooters της Lime, αλλά και η δυνατότητα επικοινωνίας με επιχειρήσεις απευθείας από το Google Maps.


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.