Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παράνομη ηλεκτροδότηση-καταγγελία


ilias Β

Recommended Posts

Καλησπέρα σας , 

έχω ένα αρκετά σοβαρό θέμα με την ΔΕΗ και θα ήθελα τα "φώτα" σας ...να εξηγήσω λίγο παρακάτω...

Νοικιάζω ένα ισόγειο διαμέρισμα  το οποίο είναι διαχωρισμένη μεζονέτα . Στο υπόγειο της μεζονέτας είναι το γραφείο και η εταιρία του ιδιοκτήτη ( ο οποίος είναι και κατασκευαστής του συγκροτήματος και της πολυκατοικίας ). Επανειλημμένα έχω ζητήσει λογαριασμό της ΔΕΗ και η απάντηση απ τον πρώτο μήνα ήταν να πληρώσω 8000e για αποπληρωμή ενοικίων έτσι ώστε να τακτοποιήσω και τα χρέη του ιδιοκτήτη στην ΔΕΗ. Διαπιστώθηκε μετά από καιρό μετά από ένα λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ των 800e και επίσκεψη υδραυλικού ότι υπάρχει ένα ρολόι ΕΥΔΑΠ ενώ δεν είχα ενημερωθεί για αυτό , οπότε υποθέτω ότι το ίδιο ισχύει και για την ΔΕΗ . Έχω μιλήσει με την ΔΕΗ και τηλεφωνικά και από κοντά με υπαλλήλους και την ίδια την διευθύντρια του καταστήματος και με ενημέρωσαν ότι δεν έχω κανένα όφελος στην ΔΕΗ γιατί δεν έχω το ρολόι στο όνομά μου και ότι η ΔΕΔΗΕ είναι υπεύθυνη για παρανομίες και υποκλοπές.Επίσης να αναφέρω ότι το ρολόι του σπιτιού είναι ΚΟΜΜΕΝΟ και έχω ρεύμα  .Όταν κάλεσα την ΔΕΔΗΕ όμως όταν τους εξήγησα τι συμβαίνει μετά από αρκετά τηλεφωνήματα μιλώντας με την υπεύθυνη υποκλοπών κατέληξε στο ότι αν ισχύει αυτό πέρα από την ποινή στον ιδιοκτήτη περνάω και εγώ σε ποινικό . 

Πήγα και στην πολεοδομία με το συμβόλαιο του σπιτιού και πήρα άδειες και σχέδια κατόψεις κλπ και μίλησα και με μηχανικό τηλεφωνικά αν μπορώ να βγάλω μια άκρη αλλά μου ανέφερε ότι επειδή είμαι ενοικιαστής δεν μπορεί να εισέλθει στο διαμέρισμα.

Για να ολοκληρώσω σιγά σιγά , θα ήθελα να μάθω με ποιο τρόπο μπορώ είτε με ένα μηχανολόγο είτε με ένα ειδικό ηλεκτρολόγο να μάθεση ω τί συμβαίνει και επιτέλους να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ τι γίνεται με το ρολόι του σπιτιού μου γιατί η υπόθεση έχει φτάσει σε ένα σημείο που με κατηγορεί ότι κλέβω από κοινόχρηστο ρεύμα κάτι το οποίο έχει κάνει ο ίδιος (ίσως) για να με κατηγορήσει ( και με έχει απειλήσει με πολλούς και διάφορους τρόπους ).

Οπότε σας παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει το οτιδήποτε που θα μπορούσε να με βοηθήσει στην επόμενη κίνηση ή τι θα χρειαζόταν να κάνω ώστε να φανεί ότι όντως υπάρχει μπέρδεμα και να είμαι προστατευμένος στο ότι πραγματικά δεν έχω μπερδέψει τίποτα εσκεμμένα. 

Σορρυ αν ήταν πολλά αλλά πραγματικά τα είπα όσο πιο σύντομα μπορούσα.

Ευχαριστώ πολύ !!!

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

τόσο καιρό δεν κάνω καταγγελιά στην ΔΕΔΗΕ γιατί υποθέτω ότι λόγω και εμπειρίας του ως κατασκευαστής μπορεί να έχει κάνει κάτι τώρα και να

εμπλέκομαι εγώ στην όλη υπόθεση .

Σίγουρα τώρα χρειάζεται να κάνω μια αίτηση ή καταγγελία (όπως και έκανα ήδη στην ΕΥΔΑΠ πριν 2 εβδομάδες για παράνομη συνίδρευση)

Υπάρχει κάποιος που να θεωρείτε ειδικός που να έρθει στο διαμέρισμα (και να μπορεί να διακρίνει τι συμβαίνει ακριβώς ) ώστε να έχω μια γνώμη ειδικού ώστε ακόμη και την καταγγελία να κάνω να υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο ; (όπως έκανα στην ΕΥΔΑΠ με την υπογραφή του υδραυλικού )

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !

Link to comment
Share on other sites

12 ώρες πριν, ilias Β said:

.....και η απάντηση απ τον πρώτο μήνα ήταν να πληρώσω 8000e για αποπληρωμή ενοικίων έτσι ώστε να τακτοποιήσω και τα χρέη του ιδιοκτήτη στην ΔΕΗ. ....

Εσύ χρωστάς 8000€ στον ιδιοκτήτη απο ενοίκια που δεν έχεις καταβάλει??

 

(σορυ, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα καλά)

Link to comment
Share on other sites

56 λεπτά πριν, Didonis said:

Εσύ χρωστάς 8000€ στον ιδιοκτήτη απο ενοίκια που δεν έχεις καταβάλει??

(σορυ, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα καλά)

... αν είναι έτσι ... μη βιαστείτε, μήπως βάλει ο ιδιοκτήτης δικηγόρο και γλιτώσετε τα έξοδα... ;)

Edited by ppanag
Link to comment
Share on other sites

είμαστε ήδη σε δικαστική διαμάχη ...διότι έχει λήξει το συμβόλαιο πριν 1 μήνα , αλλά λόγω του ότι με έχει απειλήσει με διάφορους τρόπους (μιας και  αυτός είναι ο συνήθης τρόπος του με κάθε άλλο άτομο που έχει οικονομική συναλλαγή γιατί έχει αρκετή δύναμη και γνωριμίες...τεσπα)

Ηθικά και μόνο θέλω πριν φύγω να αποδείξω την παρανομία του και να ξέρω ότι δεν έχει υπάρξει καμία παρανομία εκ μέρους μου και να είναι τακτοποιημένο το κάθε τι και να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει κάτι απέναντί μου .

Η δικηγόρος μου δεν ξέρει ακριβώς πως να κινηθώ με την ΔΕΗ με προστατεύει σε άλλες απειλές του . Συμφώνησε όταν της πρότεινα αν θα ήταν καλό να φέρω ένα ηλεκτρολόγο να υπογράψει οτι βρήκε το μπέρδεμα με το ρολόι αλλά όταν τον έφερε δεν γνώριζε και πολλά.
Για αυτό ρώτησα και παραπάνω αν κάποιος γνωρίζει ποιος θα ήταν αρμόδιος και έρθει να κάνει έναν έλεγχο στο σπίτι στο ρολόι (και σε έναν πίνακα που υπάρχει στο υπόγειο της πολυκατοικίας που δεν ξέρω κατα πόσο είναι νόμιμος ) .

Έχω σκεφτεί μηχανολόγο αλλά σας είπα παραπάνω τι μου απάντησε, και ο ηλεκτρολόγος δεν γνώριζε τέτοιες λεπτομέρειες. 
Με λίγα λόγια υπάρχει κάτι που μόνο ο ιδιοκτήτης γνωρίζει τι έχει κάνει και για αυτό με απειλεί και θέλω να το μάθω και να κινηθώ αναλόγως και να προστατέψω τον εαυτό μου .
Έτσι ήρθα και στο site αυτό μήπως κάποιος έχει την ανάλογη γνώση να κλείσουμε ένα ραντεβού να κάνει τον έλεγχο ή ότι άλλο , ή να με συμβουλέψει σε κάποιον ειδικό .

(ευχαριστώ και πάλι που απαντάτε και συγγνώμη αν ακούγεται μπερδεμένο αλλά είναι σύνθετη υπόθεση γενικά )

 

 

Link to comment
Share on other sites

Από το παρόν φόρουμ δεν επιτρέπεται να σας συστήσουμε κάποιον ή πολύ περισσότερο να αναλάβει κάποιος από δω μέσα.

Άλλωστε αυτό που ρωτάτε δεν είναι κάτι που γνωρίζει κάποιος εκ προοιμίου, αν δεν κάνει την έρευνά του επί τόπου.

Κατάλληλος λοιπόν να ανακαλύψει τι συμβαίνει είναι ένας έμπειρος ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης.

Αν αυτός που καλέσατε δεν ήξερε, καλέστε κάποιον άλλο.

  • Like 1
  • Thanks 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Να φροντίσετε όμως να είναι από άλλη περιοχή κι όχι από τις κοντινές σας......

Ρίξτε και μια ματιά σ' συτό: http://www.odigostoupoliti.eu/reymatoklopi-orismos-diadikasia-entopismou-synepeies/

 

 

Edited by ΙΑΣΟΝΑΣ
  • Thanks 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.