Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νομιμοποιηση κλιμακοστασιου


MIZOUN

Recommended Posts

Παρακαλώ θα ήθελα την συμβουλή σας.Εχω με την αδελφή μου ένα κατάστημα και η αδελφή μου έχει χτίσει πάνω απο αυτό έναν όροφο (ανέγερση ορόφου πάνω από τον πρώτο οροφο έχω μόνο εγώ όταν θα δόθει όροφος κάποια στιγμή και αν δοθεί)έχει κάνει εξωτερικά μία σκάλα και θέλει να την νομοιμοποιήσει,ο μηχανικός της μου ζητάει εμένα μία υπεύθυνη δήλωση που θα γράφω ότι της επιτρέπω να νομιμοποιήσει το κλιμακοστάσιο σύμφωνα με το νόμο 4495/17.Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει πρόβλημα αν το κάνω ή αν με επηρεάζει εμένα σε κάτι μελλοντικά. Σας ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Η συμβουλή που ζητείται από ένα κομπιούτερ μακριά, χωρίς να έχουν δει τον χώρο δεν δίνεται. Θα έλεγα, την αδερφή σας εσείς την ξέρετε ζητήματα όμως όπως πλάγιες αποστάσεις και ιδιοκτησιακά δεν τα γνωρίζετε. Από κοντά λοιπόν θα πάρετε έναν Μηχανικό, Αρχιτέκτονα ή Πολιτικό Μηχανικό, δεν ξέρω ποιοί άλλοι ασχολούντε. Να δει τον χώρο σας, το τοπογραφικό, το κτίριο να σας ενημερώσει αν το αμέσο επόμενο διάστημα ή μακροπρόθεσμα θα έχετε κάποιο πρόβλημα που να αφορά την ιδιοκτησία σας.

  • Like 2
  • Thanks 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

ΘΑ πρόσθετα επίσης, ότι κάνετε καλά που ρωτάτε. Στο σωστό μέρος δεν ρωτάτε βέβαια αν και πιστευω από εδώ μια απαντηση την πηρατε. Επισημαίνω οτι, λετε πως έχετε το δικαίωμα στον όροφο και όμως έχει κτίσει η αδερφή σας, και ουσιαστικά μαντευω τωρα, της το δώσατε. Δεν πιστευω, έκτισε στην ταράτσα και εσείς δεν θέλατε κάπου που κατά τα λεγόμενα σας να κτισετε ανηκει σε εσας, εκτισε η αδερφη σας?

  • Like 2
  • Thanks 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.