Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Καταργείται η προσαύξηση του ειδικού προστίμου υπαγωγής αυθαιρέτων


afroman

Recommended Posts

Τελευταία ημέρα αύριο, Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, για τη δεύτερη φάση υπαγωγής αυθαιρέτων με μείωση κατά 10% του ειδικού προστίμου, στο πλαίσιο του νόμου 4495/2017. Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας δεν θα δώσει άλλη παράταση. Πλην, όμως, καταργείται η προσαύξηση στα πρόστιμα έως τη λήξη της προθεσμίας υπαγωγής (9 Νοεμβρίου 2019) που προβλέπει ο νόμος. Οι ιδιοκτήτες θα καταβάλλουν το ενιαίο ειδικό πρόστιμο χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Η κατάργηση της προσαύξησης θα ενταχθεί σε σχετική νομοθετική ρύθμιση.


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 20
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έχετε διανοηθεί πόσο "κακό" κάνει στην τσέπη μας και τι "σκέψεις" δημιουργεί στους υποψήφιους πελάτες μας, αυτή η παιδαριώδης αντιμετώπιση του θέματος των αυθαιρέτων;;;;

 

Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα.Είναι σίγουρο ότι ο ποιητής εννοεί ότι δεν θα αυξηθεί το πρόστιμο μετά τις 10 Μαίου? Ή αυτό που εννοεί είναι ότι δεν θα μπαίνουν προσαυξήσεις σε αυτούς που εντάχθηκαν και δεν τήρησαν τις δόσεις .(προσαύξηση 1%)

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον δεν θα φτάσουν να πουν επίσημα ότι δεν θα μπαίνει το 1%.....αν και σε μερικές περιπτώσεις που είχαν αργήσει, δεν είχε βγάλει ασάκια το σύστημα.
Το +10/+20 καταργούν.

Link to comment
Share on other sites

Είναι τελείως ηλίθιοι?!?!?!

Πήγα να κάνω υπαγωγή νεας δήλωσης πριν μισή ώρα και ΗΔΗ στο σύστημα έχουν καταργήσει την έκπτωση του 10% χωρίς να έχει παρέλθει η 10η Μαίου!?!?!

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.