Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

sovamix


domie

Recommended Posts

Θα ήθελα να ρωτήσω,για ένα καινούργιο υλικό που δεν έχει κυκλοφορίσει ευρέως στη βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στη Χαλκιδική όπου έιμαι εγω.Λέγεται sovamix, συγνώμη που δίνω όνομα,δεν είναι διαφίμιση.Απλα έχω μια οικοδομή και μου πρότινε ο σοβατζής να το χρησιμοποιίσουμε λέγωντας μου οτι ειναι πολυ καλύτερο απο το να πάρουμε τα υλικά χώρια.Ο σοβατζής έχει κάνει σεμινάριο πανω σε αυτο το υλικό.Επειδή στο νομό δεν έχει ξανακάνει κανείς με αυτο το υλικό και μου είπαν οτι στην Αττική κυκλοφορεί χρόνια θέλω γνώμες...το σπίτι έιναι της αδερφής μου και δεν θέλω να την ''κάψω''.Αυτά,ευχαριστώ!!!

Link to comment
Share on other sites

Αν πρόκειται για έτοιμο σοβά και αφού στο προτείνει και το συνεργείο σου (συνήθως τα συνεργεία προτιμούν τις παραδοσιακές χρονοβόρες μεθόδους) θα στο συνέστηνα σίγουρα.

Ο σοβατζής σεμινάριο?? Γίνονται αυτά τα πράματα στην Ελλάδα?

Link to comment
Share on other sites

Το υλικό αυτό που αναφέρεις είναι ένα υλίκό το οποίο περιλαμβάνει το τσιμέντο, τον απαιτούμενο ασβέστη, τις ρητίνες και το μόνο που βάζει το συνεργείο είναι τα αδρανή (άμμος ) και νερό.

Όντως έχουν γίνει κάποια σεμινάρια και μπορεί να έλαβε μέρος το συνεργείο σου.

Το υλικό αυτό είναι νέο υλικό για την ελληνική αγορά και δεν έχει δουλευτεί χρόνια στην Αθήνα όπως σου είπε, είναι καλύ λύση όμως και αφού στην προτείνει το συνεργείο δοκιμασέ την. Απλά πάρε εσύ προσφορά για την τιμή του υλικού και όχι ο μάστορας σου, με καταλαβαίνεις τη θέλω να σου πω.

 

Πάντως καλά είναι να δοκιμάσεις και πιο επώνυμα υλικά έτοιμων κονιαμάτων και αν μου επιτρέπεται να αναφέρω ένα όνομα, τα υλικά της εταιρείας marmoline

Δοκίμασέ τα είναι ότι καλύτερο για μένα...

Link to comment
Share on other sites

τι να πω,ο σοβατζης το προτεινει,ανεπιφυλακτα!!!η εταιρια θα μας κανει και δωρο δυο παλετες επειδη ειμαστε λεει οι πρωτοι.εναν τοιχο που κανανε με αυτο το υλικο-και οχι ξεχωρα τα υλικα οπως μεχρι τωρα- εγω διαφορα δεν παρατηρισα!Η μονη μου αντιδραση ειναι οτι ειναι νεο υλικο,αλλα θα ηθελα μια εταιρια να παιζει με το ονομα της?

Link to comment
Share on other sites

Η θεωρία λέει πως τα έτοιμα κονιάματα είναι ανωτέρας ποιότητας συγκριτικά με αυτά που κατασκευάζονται επί τόπου και αυτό -βασικά- λόγω των σταθερών αναλογιών των υλικών του μίγματος, των προεπιλεγμένων με εργαστηριακές δοκιμές.

Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι η επιλογή της εταιρίας που θα χρησιμοποιήσω, θεωρώντας πως όλες έχουν - έστω ελάχιστες- διάφορες στην ¨συνταγή¨ τους.

Μια αναλυτικότερη συζήτηση με την εταιρία σε αντιπαραβολή με μία άλλη θα έλυνε πολλές απορίες (και θα γεννούσε ένα πλήθος άλλων).

 

Εκεί θα άξιζε, εμείς ως μηχανικοί αλλά και με την συνδρομή των χημικών μηχανικών να ανοίξουμε μία επιστημονική κουβέντα.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Τρεις άνθρωποι εγγράφονται στο forum μέσα σ' ένα μήνα κάνουν μια και ΜΟΝΟ δημοσίευση για να πουν τη γνώμη τους για ένα υλικό της αγοράς και το πόσο καλό είναι αυτό. :confused:

Δεν αμφισβητώ το ότι το υλικό μπορεί να είναι όντως καλό.

Αλλά θεωρώ ότι στον καθένα από μας δημιουργούνται εύγλωττες απορίες.

 

Υπενθυμίζω ότι πολλαπλές εγγραφές απαγορεύονται!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.