Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Στο e-auction η απλή χρήση αιγιαλού και παραλίας


Engineer

Recommended Posts

Από σήμερα ξεκινά το υπουργείο Οικονομικών τις Ηλεκτρονικές Δημοπρασίες Παραχώρησης Απλής Χρήσης Αιγιαλού και Παραλίας για άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους ή την αναψυχή του κοινού.

Αυτό ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών σύμφωνα με το οποίο «Για τρίτη χρονιά συνεχίζεται η επιτυχημένη προσπάθεια, μέσω των ποιοτικά αναβαθμισμένων υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών αλλά και την απλούστευση του συνόλου της διαδικασίας, προσδοκώντας τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή των ενδιαφερομένων και συμβάλλοντας στην ενίσχυση των δημοσίων εσόδων».

Η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, στοχεύει στην οργάνωση και διεξαγωγή ακόμα μεγαλύτερου αριθμού ηλεκτρονικών δημοπρασιών τα επόμενα χρόνια, με απώτερο σκοπό την πλήρη καθιέρωση του θεσμού αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τη διαδικασία συμμετοχής στις ηλεκτρονικές δημοπρασίες, στο σχετικό σύνδεσμο https://eauctions.gsis.gr/


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.