Μετάβαση στο περιεχόμενο

120 δόσεις 2019


Recommended Posts

Εντελώς ενημερωτικά,

To " Η αίτηση σας καταχωρίστηκε εμπρόθεσμα " άλλαξε σημερα σε " Εχετε κατοχυρώσει το δικαίωμά σας για υποβολή της αίτησης "

Edited by geopas
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 321
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

1 ώρα πριν, thief7710 said:

Παράταση μέχρι 7 Οκτωβρίου 

Η παράταση μέχρι 7 Οκτωβρίου, αφορά στο να υλοποιήσουν το 1ο βήμα της διαδικασίας όσοι θέλουν να ενταχθούν στη ρύθμιση ;

Edited by geopas
Link to comment
Share on other sites

Να ρωτήσω κάτι

1. ΕΤΕΑΕΠ μου έχει βγάλει με Α.Μ την δύναμη του ΤΣΜΕΔΕ 43 μήνες, όσες χρωστώ και στο ΤΣΜΕΔΕ με βασική οφειλή 4.329Ε. Και με Α.Μ του ΕΦΚΑ (το ΑΜΚΑ) μου έχει βγάλει εκκαθάριση 2017 72μήνες, περίπου 1547,28Ε. Αυτο είναι σωστό?

2. Αυτο το ΕΤΕΑΕΠ  οι 72 μήνες, είναι αυτά που έχουν βγεί να πληρώσουμε σε δόσεις που λέτε. Αρα μήπως δεν πρέπει να μπουν στην ρύθμιση, διότι θα πληρώνεις όπως λέτε 50Ε μίνιμουμ το μήνα?

3. τωρα που έχουν έρθει οι οφειλές πάλι πρέπει να κάνουμε αλλες 2 εγγραφές στο ΚΕΑΟ , μία για ΤΣΜΕΔΕ και μια για ΕΤΕΑΕΠ?

4. ΤΟ ΕΤΕΑΠ μου έφερε εκκαθάριση 2017. Αν μπείς στο ΕΤΕΑΠ έχει κλικαρισμένο ότι και το 2018 έχει εκκαθαριστεί. Αυτο γιατί δεν το φέρνει στίς 120 δόσεις?

5.  Βρε παιδιά από 21Ε το μήνα τώρα πληρώνουμε 68???????? Σωστα ή κάνω λάθος?

μπήκα στο ΕΤΕΑΕΠ νκαι είδα αυτη την εικόνα. Τα ποσα γιατί έχουν αυξομειώσεις? Είναι 68,25 το μήνα  τρέχον? 

image.png.51d8382c09686c260f96f3585bc6c6f1.png

6. sos αν μπείς στον ΕΦΚΑ στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΚΕΑΟ, να κάνεις πιστοποιηση λέει <<Ειδικά οι οφειλέτες οι οποίοι είναι εργοδότες και εμφανίζονται ως ενεργοί στο Μητρώο Εργοδοτών ΕΦΚΑ, δεν απαιτείται να πιστοποιηθούν μέσω αυτής της υπηρεσίας αλλά μπορούν να χρησιμοποιούν για την πρόσβασή τους στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς οφειλέτες τους κωδικούς πρόσβασης που έχουν για την Ηλεκτρονική Υποβολή ΑΠΔ.>> και στο εγχειρίδιο πιστοποιησης <<Ειδικά οι οφειλέτες οι οποίοι είναι εργοδότες του τ. ΙΚΑ - ΕΤΑΜ και εμφανίζονται ως ενεργοί στο Μητρώο Εργοδοτών, δεν μπορούν να πιστοποιηθούν μέσω αυτής της υπηρεσίας αλλά θα χρησιμοποιούν για την πρόσβασή τους στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς οφειλέτες τους κωδικούς πρόσβασης της ηλεκτρονικής υπηρεσίας υποβολής Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης.>>

Αυτο τι σημαίνει, αν για ιδιωτικούς λόγους έφτιαχνα κάποτε ενα σπίτι και κατέθετα ΑΠΔ πρεπει να μπώ με άλλους κωδικούς?

Edited by katrmp
Link to comment
Share on other sites

Ρε συναδελφοι , προ ΕΦΚΑ , επί ΤΣΜΕΔΕ , υπήρχε ΕΤΕΑΕΠ ?

Αν ναι , αυτό ήταν ενσωματωμενο στο ειδοποιητηριο του ΤΣΜΕΔΕ ή ήταν πρόσθετο ?

Επίσης , αυτή η προθεσμία της 31/12 πως προκύπτει ? 

 

Edited by avgoust
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, avgoust said:

Ρε συναδελφοι , προ ΕΦΚΑ , επί ΤΣΜΕΔΕ , υπήρχε ΕΤΕΑΕΠ ?

Υπήρχε όχι με το λεκτικό αυτό ... Υπήρχαν και συνεισπράττονταν από το τ.ΤΣΜΕΔΕ ... αρχικά ως κλάδος επικουρικής ασφάλισης και κλάδος εφάπαξ παροχών του τ.ΤΣΜΕΔΕ ... αργότερα ως Τομέα Επικουρικής Ασφάλισης Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΤΕΑΜΕΔΕ) του Κλάδου Επικουρικής Ασφάλισης του ΕΤΑΑ/ΤΣΜΕΔΕ και Τομέα Πρόνοιας Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΤΠΜΕΔΕ) του Κλάδου Πρόνοιας του ΕΤΑΑ/ΤΣΜΕΔΕ.... και πλέον ως ανεξάρτητο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης & Εφάπαξ Παροχών όπου εντάχθηκαν μεταξύ άλλων ταμείων και οι παραπάνω δύο τομείς (επικουρικής και πρόνοιας/εφάπαξ).

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.