Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ηλεκτροδότηση θερμοκηπίου


Nikos_Pap

Recommended Posts

Γειά σας.. παρόλο που ειμαι παλίος αναγνώστης στο forum ειμαι νέος στο χώρο του επαγγέλματος, εδω  και κατι μήνες.. μου ζητήθηκε απο πελάτη μου να κινήσω τις διαδικασίες ωστε να ηλεκτροδοτηθεί ανα αγροτεμάχιο που εχει αγοράσει προσφατα και εχει φτιάξει μεσα ενα νέο θερμοκήπιο..οι απορίες μου ειναι οι παρακάτω

1) στο σχέδιο κάτοψης που δείχνω τα ηλεκτρολογικα με αναγκάζει να αναγράφω και τετραγωνικά/διαστάσεις θερμοκηπίου-αγροτεμαχίου;

2)Τί διαφορά έχει η αίτηση ηλεκτροδότησης τύπυο Α απο την τύπου Β; και ποια πρέπει να συμπληρώσω για αγροτικό ρεύμα;

3)θα τοποθετηθεί και μια μικρή γεννήτρια γύρο στα 7-10KVA, χρειάζεται να κατατεθεί και το έγγραφο  "ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΦΕΔΡΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΗ"

4)χρειάζονται καποια άλλα έγγραφα;

 

Το δίκτυο της ΧΤ ειναι στα 10 μετρα  απόσταση απο το αγροτεμάχιο.

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

τύπου Α σε θερμοκήπιο λίγο χλωμό το κόβω.  δηλαδή να ηλεκτροδοτήσει με μονοφασική τάση μια τέτοια εγκατάσταση , λίγο δύσκολο . εξαρτάται θα μου πεις το θερμοκήπιο, αλλά έστω μια αντλία να έχει να ποτίζει , αυτή θα είναι σίγουρα τριφασική.

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να περάσεις από ότι θυμάμαι και από την Δνση Αγροτικής Ανάπτυξης (αν θελεις αγροτικό ρεύμα που είναι και φθηνότερο), λεπτομέρειες δεν θυμάμαι γιατι εχουν περάσει πολλά χρονια απο τότε που έκανα ενα παρόμοιο.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή ασχολήθηκα πρόσφατα, χρειάζεται βεβαίωση από την Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης, η οποία θα βεβαιώνει ότι αποπερατώθηκαν οι κατασκευές, σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη – τύπο θερμοκηπίων, που κατατέθηκαν στην Υπηρεσία και σύμφωνα με το Π.Δ. 270/80 και την Εγκύκλιο 4/1249/1.2.05 του ΥΠΕΧΩΔΕ, το θερμοκήπιο δύναται να ηλεκτροδοτηθεί. Με αυτό πας ΔΕΔΔΗΕ της περιοχής για την ηλεκτροδότηση του θερμοκηπίου με αγροτικό ρεύμα.

Φυσικά παρουσιάζεις ότι απαιτεί η ΥΔΕ για την ηλεκτροδότηση.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.