Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Recommended Posts

Ανοίγω αυτό το θέμα για να ποστάρει όποιος θέλει προτάσεις για όργανα μη καταστροφικού ελέγχου (πεχάμετρο, υγρασιόμετρο, half cell, ανίχνευση οπλισμού κλπ).

Ξεκινάω ρωτώντας για υγρασιόμετρο. Έχει κανείς πρόταση για υγρασιόμετρο σκυροδέματος καλό και οικονομικό? Έχω της general tools, το mmd4e ( εδώ ) και ψάχνω και για κάτι καλύτερο.

Γενικώς τα υγρασιόμετρα ακίδων νομίζω πως μετράνε έως βάθος 20mm, είναι ακριβές κάτι τέτοιο για περιπτώσεις συνήθων επισκευών σκυροδέματος (ενανθράκωση, χλωριόντα) ή πρέπει οπωσδήποτε να πάει κανείς σε υγρασιόμετρα μαγνητικού πεδίου? Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

με ενδιαφέρει το θέμα και ψάχνοντας, με έκπληση κατάλαβα ότι η Ελληνική αγορά σχεδόν σαμποτάρει την διακίνηση εξοπλισμού μηχανικού υψηλής τεχνολογίας (υγρασιόμετρο, half cell, κρουσίμετρο, ανιχνευτής οπλισμού κλπ) έτσι αν θες να αγοράσεις πρέπει να το παραγγείλεις από το εξωτερικό με κίνδυνο να μη ξέρεις τι πέρνεις και αν θα σου έρθει!

ακόμα τέτοιες πληροφορίες δεν υπάρχουν μαζεμένες σε ένα φόρουμ παρά μόνο σκόρπιες και με το σταγονόμετρο, ούτε στα site μηχανικών!

Ρωτάω λοιπόν αν υπάρχει κατάστημα, οπουδήποτε στην Ελλάδα που να έχει τέτοιο εξοπλισμό ώστε να τον δεις, να τον περιεργαστείς, να τον δοκιμάσεις και τελικά να τον αγοράσεις!

Ευχαριστώ!

Edited by ΧΡΗΣΤΟΣ_77
Link to comment
Share on other sites

Ολοκληρωμένο κιτ half cell έχει μία εταιρεία στην Ελλάδα, αν δεν θεωρείται διαφήμιση γράφω και όνομα. Τουλάχιστον εγώ μόνο αυτή έχω εντοπίσει. Το έχει ένα 250άρι, αρμυρούτσικο θα έλεγα. Επίσης έχουν και μολυβάκια ph (60 ευρώ τα τρία αν θυμάμαι καλά). Από εκεί κι έπειτα υγρασιόμετρα, κρουσίμετρα έχουν αρκετοί. Ένα θέμα είναι τα υγρασιόμετρα, στις περισσότερες των περιπτώσεων , ειδικά αν είσαι από επαρχία, δεν ξέρεις τί παίρνεις. Τα καλά υγρασιόμετρα ξεκινάνε από 250-300 και πάνω.

Link to comment
Share on other sites

για παράδειγμα εγώ ψάχω αυτό το υγρασιόμετρο

https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Ftramexmeters.com%2Fperch%2Fresources%2Fproducts%2Fcmex2-square-straight-on-with-reflection-thumb%402x.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Ftramexmeters.com%2F&docid=v6mzLkNoL2ZhiM&tbnid=fGvas3-cjfpVvM%3A&vet=10ahUKEwif9sXSqfDkAhWnRBUIHQPzBT0QMwhSKAwwDA..i&w=300&h=300&client=firefox-b-d&bih=893&biw=1680&q=tramex&ved=0ahUKEwif9sXSqfDkAhWnRBUIHQPzBT0QMwhSKAwwDA&iact=mrc&uact=8

ξέρεις κάποιον στην Ελλάδα να το διαθέτει προς πώληση;

Άν ξέρεις και για κρουσίμετρο πές μου,

αν θέλεις για να αποφύγουμε διαφήμηση, πόσταρε ένα link

ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.