Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μελέτη Στατικής Επάρκειας -ΝΕΑ


Recommended Posts

Απλά η ελληνική κοινωνία έχει εγκλωβίσει τη γενιά μου/μας για πράγματα που είναι υπεύθυνες οι παλαιότερες γενιές. Κ αυτό είναι άδικο. Κ από το σπίτι που είναι προσφυγικό κ χτίστηκε από ανθρώπους για να βάλουν το κεφάλι τους μέσα, άντε να βγάλεις άκρη. 

 

Ευχαριστώ όλους.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω ότι κάθε νέος νόμος (π.χ. μεταβίβαση μόνο με έγκριση ελεγκτή δόμησης, ενεργειακό πιστοποιητικό κλπ., θα έπρεπε να αφορά κτίσματα που κατασκευάστηκαν μετά την ψήφιση του νόμου). Από τα υπόλοιπα δεν έπρεπε το κράτος να ζητάει ΤΙΠΟΤΑ. Τι φταίνε αυτοί που κληρονόμησαν ένα σπίτι προσφυγικό, π.χ., όπως την κυρία από πάνω, ή ένα σπίτι χτισμένο πριν το 1955, που δε χρειαζόταν οικοδομική άδεια; Και φυσικά, όταν διαπιστωθεί ότι κατασκευάζεται ή μόλις κατασκευάστηκε αυθαίρετο, ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ, και όχι νομιμοποίηση με νόμους- παραθυράκια μόνο και μόνο για είσπραξη. Αυτή η πρακτική του κράτους αναιρεί τον ισχυρισμό ότι το κράτος νοιάζεται για την ασφάλεια των πολιτών του.

Link to comment
Share on other sites

Κάπως έτσι αγαπητε pegiavass.

Χρειάζονται δραματικές αλλαγές, στη ρίζα. Όμως δυστυχώς δε θα γίνει ποτέ αυτό γιατί το κράτος κ κάθε κράτος θέλει να έχει τους πολίτες του εγκλωβισμένους, ώστε να μπορεί να τους χειριζεται. Δε θα σας κουράσω άλλο γιατί πηγαίνει αλλού η συζήτηση.

 

Σας ευχαριστώ ολους. 

Αν υπάρχουν νέα παρακαλώ ανανεώσετε το θέμα.

Με εκτίμηση, 

Νομη

Link to comment
Share on other sites

Αν το σπίτι με τις όποιες αυθαιρεσίες είναι προσφυγικό και χτίστηκε απο παλαιότερες γενιές  (συγκεκριμένα προ του 1983) όπως ισχυρίζεστε, τότε δεν απαιτείται μελέτη στατικής επάρκειας.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.