Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Καταβληθέντα ίδια κεφάλαια με δάνειο


Recommended Posts

Στην περίπτωση που έχουμε επιλέξει τραπεζικό δανεισμό, στο βήμα 7 όταν καταχωρούμε τα καταβληθέντα ίδια κεφάλαια ώστε να προχωρήσουμε την αίτηση στο βήμα 8, καταχωρούμε το ποσό της προκαταβολής που έχουμε καταβάλει στον εκάστοτε προμηθευτή ή καταχωρούμε το συνολικό ποσό που πρέπει να λάβει ο κάθε προμηθευτής συνολικά (δηλ. προκαταβολή + υπόλοιπο που θα καταβληθεί στο τέλος) βάσει του ποσοστού επιχορήγησης που δικαιούται ο ωφελούμενος;

Link to comment
Share on other sites

https://exoikonomisi.ypen.gr/-/orthe-katachorese-parastatikon-loipon-exodon-gia-ten-pistopoiese-ergasion

 

Παράθεση

-Όταν υπάρχει δάνειο δεν καταχωρούνται οι προκαταβολές δανείου των προμηθευτών στην καρτέλα "Καταβληθέντα ίδια κεφάλαια".

 

Link to comment
Share on other sites

On 6/6/2019 at 9:49 ΜΜ, TBD said:

εν ολίγοις συνάδελφε συμπληρώνουμε σε όλους τους προμηθευτές 0,00; ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Ίδια κεφάλαια καταχωρούμε μόνο αν προκύψει ανάγκη καταβολής τους στους προμηθευτές και μόνο τότε, πχ. αν υπάρχει υπέρβαση προϋπολογισμού, δαπάνες που δεν καλύπτονται από το πρόγραμμα κλπ. 

Αν δεν έχει προκύψει αναγκη καταβολής ιδίων κεφαλαίων (φαίνεται στην καρτέλα καταχώρησης των δαπανών) τότε ναι, καταχωρούμε 0 στα ίδια κεφάλαια. 

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα, συγκεντρώνοντας τα δικαιολογητικά για τον τελικό έλεγχο μιας αίτησης, ζήτησα από τους ιδιοκτήτες την δανειακή σύμβαση που έχουν υπογράψει με την τράπεζα Πειραιώς. Μου έδωσαν ένα τρισέλιδο που περιέχει σε μορφή πίνακα τις 60 δόσεις που έχουν να πληρώνουν με τις υπογραφές τους πάνω σε κάθε σελίδα (ωφελούμενος και εγγυητής). Παρόλο που υπάρχει εγκεκριμένο δάνειο 3,000ευρώ στην καρτέλα της αίτησης (αποτελέσματα προέγκρισης αίτησης δανείου), το δοσολόγιο που μου έδωσαν αφορά ποσό δανείου ύψους 2,100ευρώ, όσο δηλαδή το ποσό που πιστώθηκε στους προμηθευτές σαν προκαταβολή απο την τράπεζα. Τι γίνεται με τα υπόλοιπα 900ευρώ?

 

Link to comment
Share on other sites

Αυτό το τρισέλιδο που σου έδωσαν είναι το προσωρινό δοσολόγιο για την προκαταβολή. Το οριστικό δοσολόγιο θα βγει όταν εκταμιευθούν και τα υπόλοιπα χρήματα.

Πάντως αυτό δεν είναι  η δανειακή σύμβαση που ζητάνε να ανεβάσεις. 

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστώ πολύ, αυτό υποψιάστηκα με το δοσολόγιο, φαντάζομαι θα πρέπει να πάνε από την τράπεζα οι ιδιοκτήτες να ζητήσουν την δανειακή σύμβαση.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Καλημέρα, έχω παρόμοιο θέμα με δάνειο και ίδια κεφάλαια. Το εγκεκριμένο δάνειο είναι μικρότερο του μεγίστου του προγράμματος. Στην καρτέλα καταβληθέντα ίδια κεφάλαια που θα δηλωθούν πρέπει να γίνει αναλογική κατανομή στους προμηθευτές ή δεν παίζει ρόλο; Πως το αντιμετωπίσατε;

Edited by Lina19
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.