Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ανάρτηση ειδοποιητηρίων αναδρομικών ΤΣΜΕΔΕ Α' εξαμήνου 2014


Engineer

Recommended Posts

 Ενημερώνουμε τους ασφαλισμένους του τέως ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ ότι αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια αναδρομικών διαφορών Α' ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2014 (Ν.3986/2011) ενεργών και ανενεργών ασφαλισμένων σύμφωνα με την υπ'αριθμ.398/18.05.2016 απόφαση του Δ.Σ. του ΕΤΑΑ.

Τελευταία ενημέρωση: 10.06.2019 23:00

Είσοδος στην εφαρμογή από εδώ: http://www.tsmede.gr:65401/


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Σας βγάζει ειδοποιητήριο; γιατί σ εμένα βγαίνει "Δεν έχει εκδοθεί ειδοποιητήριο για το A2019."

Βέβαια την προηγούμενη την είχα πατήσει γιατί πάλι δεν έδειχνε τίποτα και κάποια στιγμή που χρειάστηκα ενημερότητα μου 'ήρθαν και τα αναδρομικά του 2013 χωρίς να το περιμένω!

 

 

Edited by Dim_An
Link to comment
Share on other sites

Το έχω γράψει αρκετές φορές σχετικά με τα αναδρομικά του τ.ΤΣΜΕΔΕ, ενδεικτικά:

Δεκ 2018: "ή επίσκεψη στο ταμείο και λύνεται η αμφιβολία, ή υπολογισμός με "χαρτί και μολύβι" των ποσών του εξαμήνου με βάση τον τότε ισχύοντα ν.3986/11 και σύγκριση του υπολογισμού αυτού με βάση τα ποσά που βεβαιώθηκαν στο ειδοποιητήριο του αντίστοιχου εξαμήνου. Αν προκύψουν ίδια τότε ορθά δεν εκδόθηκε ειδοποιητήριο αναδρομικών του εξαμήνου αυτού."
 

Απρ 2019: "Οπότε:ή παίρνεις χαρτί και μολύβι και κάνεις αναλυτικά υπολογισμούς έχοντας α) υπομονή, επιμονή, καθαρό μυαλό β) σε πρώτη φάση τα ειδοποιητήρια και μόνο των εξαμήνων τι έχεις πληρώσει και τι οφείλεις και γ) αφού ξεκαθαρίσεις το α', αν με βάσει τα ειδοποιητήρια (εξοφλημένα ή μη) των εξαμήνων, προκύπτουν/οφείλεις επιπλέον εισφορές σύμφωνα με τον τότε ισχύοντα νόμο δ) οπότε εφόσον ξεκαθαρίσεις τα α', β' & γ' να δεις και τις προσαυξήσεις σύμφωνα με την διάρκεια καθυστέρησης που έχεις και το τότε επιτόκιο ή δέχεσαι ως ορθά αυτά που σου έχουν βγάλει από το ταμείο. Σε κάθε περίπτωση το να γίνουν αυτοί οι υπολογισμοί/έλεγχοι μέσω του forum μάλλον το βλέπω ακατόρθωτο. Αυτό μπορείς να το κάνει μόνον εσύ, αφού εσύ γνωρίζεις ακριβώς την "κατάστασή" σου που ίσχυε στο τ.ΤΣΜΕΔΕ, και αφού αποφασίσεις να μελετήσεις (όχι να διαβάσεις, όχι μια απλή ανάγνωση, αφιερώνοντας πολύ-πολύ χρόνο), και κατανοήσεις πολύ καλά τον τότε νόμο (ν.3986/11) καθώς και την παραπάνω απόφαση."

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.