Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Παρατάσεις λειτουργίας οργάνων πολεοδομικών θεμάτων


dimitris GM

Recommended Posts

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που υπέγραψαν οι Υπουργοί Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Εσωτερικών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (ΦΕΚ 2305/Β/12.06.2019) χορηγείται παράταση μέχρι 31.12.2019 για τη λειτουργία οργάνων και επιτροπών πολεοδομικών θεμάτων του νόμου 4495/2017 για τον έλεγχο και την προστασία του δομημένου περιβάλλοντος.
 
Πρόκειται για τα: Συμβούλια Αρχιτεκτονικής, Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής, Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής Αιγαίου, Επιτροπές Προσβασιμότητας, Συμβούλια Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων, Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων Αιγαίου.
 
Η παράταση δίνεται έως το τέλος του έτους, προκείμενου να εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα για τη συγκρότηση και στελέχωση των Περιφερειακών και Τοπικών Παρατηρητηρίων Ελέγχου Δόμησης που προβλέπει ο νόμος, δεδομένου ότι υπάλληλοι των Παρατηρητηρίων θα συμμετέχουν στα νέα συμβούλια και τις επιτροπές.
 
Επιπλέον, με ΚΥΑ των τριών συναρμόδιων Υπουργών χορηγείται παράταση έως 31.12.2019 για δυο ακόμα όργανα: το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής Μακεδονίας - Θράκης και το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων Μακεδονίας - Θράκης.

View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.