Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ΕΦΚΑ συμβάν στο Δ΄ Τοπικό Υποκατάστημα Μισθωτών Θεσσαλονίκης


georgegaleos

Recommended Posts

Να αγιάσει το χέρι του. Να στηθεί ανδριάντας/προτομή μπροστά στον συγκεκριμένο γκισέ. Επίσης η/ο υπάλληλος να πάρει άδεια μετ΄ αποδοχών ή επαπειλούμενη 8 χρόνια για να το ξεπεράσει. 

Edited by Spiderman
Link to comment
Share on other sites

Ένας φυσιολογικός άνθρωπος, όταν έχει δίκιο (ή έστω και όταν θεωρεί ότι έχει δίκιο) μπορεί να φτάσει στο σημείο όντως να τσακωθεί και να υψώσει τον τόνο της φωνής του, να δημιουργήσει μία αναστάτωση. Πολλοί το έχουμε πάθει και είναι ανθρώπινο.

Όταν ένας άνθρωπος φτάνει στο σημείο να σπάει μια τζαμαρία σημαίνει ότι έχει ψυχολογικό πρόβλημα σοβαρό και ότι είναι εν δυνάμει επικίνδυνος. Για ένα τέτοιον άνθρωπο λοιπόν δεν πρέπει να προκύπτει το συμπέρασμα ότι είχε οπωσδήποτε δίκιο. Για την ακρίβεια, είναι πολύ πιθανό να είχε άδικο, να μην είχε καταλάβει καν τι έπρεπε να έχει προσκομίσει ή να είχε κάνει κάποιο λάθος στην διαδικασία που ακολουθούσε. Όσοι από εσάς έχετε δουλέψει έστω και λίγο σε γκισέ εξυπηρέτησης πολιτών θα έχετε καταλάβει ακριβώς τι εννοώ.

Οι οργανωμένοι άνθρωποι που ξέρουν τι τους γίνεται σπανιότατα φτάνουν στο σημείο να χειροδικούν και να σπάνε τζάμια.

Μην το μπλέκουμε λοιπόν το θέμα με το αν είναι μπαχαλο το δημόσιο. Όντως είναι μπάχαλο. Αλλά μην θεοποιούμε αντιδράσεις ανθρώπων που είναι αυτοί που θα σηκώσουν χέρι και στην γυναίκα τους και στο παιδί τους.

Edited by ntanos
Link to comment
Share on other sites

Δύο ώρες μετά το περιστατικό, πήγε φίλος που μόλις είχε κάνει μικροεπέμβαση και εξυπηρετήθηκε από την ίδια υπάλληλο. Ο γιατρός (από κρατικό νοσοκομείο), του είχε χορηγήσει αναρρωτική άδεια 3 ημερών και η διατύπωση στο έντυπο της γνωμάτευσης ήταν "...να παραμείνει κατ' οίκον την ημέρα της επέμβασης και δύο ημέρες μετά από την επέμβαση". 

Η γνωμάτευση θα έπρεπε να θεωρηθεί από την υπηρεσία του ΕΦΚΑ, μεταξύ άλλων. Η κυρία αυτή αρνήθηκε να παραλάβει το έγγραφο, επειδή ο γιατρός δεν έγραφε ρητά τις ημερομηνίες της αναρρωτικής άδειας, παρόλο που στο έγγραφο γνωμάτευσης αναφέρονταν η ημερομηνία που πραγματοποιήθηκε η επέμβαση και απλά λογικά προέκυπτε η περίοδος αναρρωτικής άδειας. Τον υποχρέωσε να επισκεφτεί τον γιατρό, να "διορθώσει με διορθωτικό, με τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα και με το ίδιο στυλό και να σφραγίσει την διόρθωση" και να το επιστρέψει στην ίδια. Εάν ένα από τα παραπάνω δεν ίσχυε, δεν θα το παραλάμβανε, όπως του δήλωσε.

Ο φίλος εξαντλημένος απλά, δεν έκανε τίποτα. 

 

Link to comment
Share on other sites

Άσχετο αλλά σχετικό με την ταλαιπωρία, σήμερα πήγα πολεοδομία Αιγάλεω για σχέδια αρχείου. Οι τύποι κλείσανε 12.00 γιατί λέει κάνανε απολύμανση του κτιρίου.

Και ρωτάω εγώ. Σάββατο δεν γινόταν η απολύμανση ? Μετά τις 14.00 ? 

Θα πληρωθούν κανονικά παρόλο που φύγανε νωρίτερα ? Άιντε γίδια...και μετά λένε γιατί σπάει γκισέ ο κόσμος.

Edited by nik
Link to comment
Share on other sites

συμφωνώ, εμένα αν μου το είχε κάνει αυτό, να βρω τον Γιατρό, να διορθώσει κάτι στη γνωμάτευση του και να τους το ξαναπάω και ακόμα να φαίνεται ότι ο Γιατρός γράφει με τον ίδιο χαρακτήρα, μου το ξεχειλίζουν το ποτήρι κάτι τέτοια, κάποιο γκισέ θα είχα τραντάξει, μπορεί να την είχα αρπάξει αν την έφτανα.
Εγώ πιστευω ότι ο Δ. Υπάλληλος πρέπει να ξεμπλοκάρει λίγο σήμερα, ειδικά τις μέρες με κόσμο και τις άλλες όμως να πω. Απιστευτη πολυνομοθεσία και πολυπλοκότητα είτε να σου δώσουν χρήματα που πήρες γυαλιά, είτε εγώ δεν ξέρω άλλη περίπτωση διότι μόνο για τα γυαλιά έχω επισκεφτεί.

Πράγματι υπομονετικά ο κόσμος περιμένει και περιμένει την σειρά του, που πολλές φορές του λείπει ένα χαρτί. Ετυχε να κάθομαι στο ταμείο στην Αγία Παρασκευή. Μια γυναίκα τα είχε μαζέψει όλα τα χαρτιά, της έλειπε όπως φάνηκε μετά μόνο το αντίγραφο λογαριασμού τραπέζης, που να δείχνει ότι ήταν δικαιούχος. Περίμενε 3 ώρες φτάνει στο γκισέ και η υπάλληλος την διώχνει. "Κράτησε ότι έφερα" λέει "και έρχομαι να σου φέρω το λογαριασμό τις επόμενες μέρες μην περιμένω, 1 η ώρα παίρνω παιδί από σχολείο, να στο φέρω το εγγραφο που λείπει μια άλλη μέρα". Την έδιωξε, με όλο το φάκελο ενοείται. Δεν ξέρω αν έτσι προβλέπεται και έτσι μόνο έπρεπε να κάνει. Ξέρω όμως τα αναδρομικά που ακόμα στο Β' 13 είμαστε και τα νεα με την επικουρική έχουν κάνει τον κόσμο έξαλο και οτι μπορεί να μην την πληρώσει μόνο ο γκισές καμιά μέρα...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.