Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγή χρήσης από κατάστημα σε κλειστή θέση στάθμευσης


Recommended Posts

Αγαπητοί συνάδελφοι, 

θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα θέμα που με απασχολεί. Είμαι ιδιοκτήτης ενός καταστήματος στο οποίο στεγάζω την επιχείρησή μου. Η πρόσοψη του καταστήματός μου είναι συνολικά 5μ.

Μετά τις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές ο Δήμος αποφάσισε να καθορίσει μια θέση στάθμευσης Α.Μ.Ε.Α μπροστά από το κατάστημά μου με μήκος ακριβώς όσο και η πρόσοψή μου, με αποτέλεσμα να μου αφαιρείται το δικαίωμα φόρτωσης εκφόρτωσης εμπορευμάτων , εισόδου - εξόδου οχήματος στο κατάστημα κ.λ.π.

Μετά από αίτηση στον Δήμο για επανακαθορισμό της θέσης στάθμευσης Α.Μ.Ε.Α. δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση αν και έχει περάσει ένας μήνας. Αποφάσισα λοιπόν να καταθέσω αίτηση για άδεια αλλαγής χρήσης από κατάστημα σε κλειστή θέση στάθμευσης. Η ερώτησή μου είναι εάν χρειάζεται νέα άδεια ή ενημέρωση του φακέλου της οικοδομικής αδείας? 

Link to comment
Share on other sites

δεν χρειάζεστε ο.α αλλαγής χρήσης, αλλά μόνο ενημέρωση της ο.α,  σας, η οποία πλέον γίνεται ηλεκτρονικά 

(προφανώς  αυτό  το ζητάτε, για να αντιστρέψετε την απόφαση του Δήμο σας)

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας συνάδελφοι. 

Ιδιαίτερα τον Arche που έχει και αντρικό ονομα... 

 

Link to comment
Share on other sites

σωστο και αυτο :) :) :) μισο βεβαια ...

 

σκέφτομαι φίλε Γιώργο πάντως ότι αυτό που ζητάς να κάνεις είναι μια χρονοβόρα διαδικασία

 

επίσης το βλέπω ότι μάλλον μπερδεύεις. Θα βγάλεις μια άδεια να κάνεις τον χώρο parking, δεν ξέρω αν στην δώσουν. Και μετά την άδεια λειτουργίας πως θα την πάρεις?

Δεν ξέρω, δεν γνωρίζω.

Σε μια στάση ΑΜΕΑ δεν παρκάρουν άνθρωποι κάθε μέρα. Και στο μαγαζί σου εσύ θα βλέπεις ποιος παρκάρει, οπότε του λες ότι δεν πρέπει ή καλείς την αστυνομία αν πετύχεις κανενα αγυριστο κεφαλι

Ας μάθουμε πια σε θέσεις ΑΜΕΑ να μην παρκάρουμε και σε χώρους - ακόμα κι αν υπάρχουν 2 θέσεις και περισσότερες να μην βάζουμε,  το αυτοκινητο ετσι  που να πιανει δυο. Ασχετα,  με το ποσες θεσεις υπαρχουν...  Υπάρχει λόγος που υπάρχει η διαγράμμιση,  λόγος που πρέπει να παρκάρουμε σωστά,  νόμιμα. Ας γίνουμε πιο Ευρωπαίοι, αξίζει και πρέπει. Να μην μας γράψουν, να μην δημιουργήσουμε πρόβλημα των κατοίκων της περιοχής. Ετσι πρέπει και ας περπατάμε!!! Αξίζει σίγουρα και για την υγεία μας και για να μην δημιουργούνται  προβλήματα σαν τα προβλήματα που εγραψα παραπανω. 

Οπότε σκέφτομαι είτε ότι μπορείς να μπεις από μια θέση πιο πριν. Είτε ότι μπορείς από την ΑΜΕΑ, ας παρκάρουν και αυτοί οι άνθρωποι κάπου. Ακόμα και αν είναι κάτοικος της περιοχής, μπορείς να τον συνενοηθείς ώρα μέρες που δεν θα παρκάρει, να έρχεται το φορτηγό τροφοδοσίας. Και όσο για τους πελάτες, προσεξε και 2 θέσεις πιο δίπλα να παρκάρουν, θα έρθουν αμα  θέλουν να ερθουν. Ούτε η θέση ΑΜΕΑ μπροστά από το μαγαζί τους σταματάει. Ουτε αυτος ο τρόπος να βγαλεις αδεια σταθμευσης αυτοκινητου εντος του καταστηματος και να δουλεψεις το μαγαζι σαν καταστημα, δεν πιστευω οτι δεν θα εχει προβληματα.

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.