Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΕΦΚΑ: Παράταση προθεσμίας καταβολής εισφορών Μαΐου 2019 ως 15/07/2019


Engineer

Recommended Posts

Ο ΕΦΚΑ ανακοινώνει ότι, παρατείνεται η προθεσμία καταβολής εισφορών Μαΐου 2019 των Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Ελεύθερων Επαγγελματιών έως την Δευτέρα 15.07.2019.

Η παράταση είναι επιβεβλημένη καθόσον η έκδοση εισφορών Μαΐου συνδέεται μηχανογραφικά με την εκκαθάριση ασφαλιστικών εισφορών έτους 2018, η οποία είναι ήδη σε εξέλιξη.

Την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή).

Δικαιώματα και ευεργετήματα που συνδέονται με την καταβολή των εισφορών παραμένουν ενεργά μέχρι την ημερομηνία αυτή (ρυθμίσεις, ασφαλιστική ενημερότητα, ασφαλιστική ικανότητα).


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

σχετικό-άσχετο: το 2019-5 του ΕΦΚΑ πήρε παράταση, αλλά ό,τι έχει σχέση με το ΕΤΕΑΕΠ (2019-5, 2018 4η δόση, 2017 4η δόση) λήγει σήμερα!

Link to comment
Share on other sites

Λογικό διότι είναι ανεξάρτητα ταμεία, έχουν διαφορετικές διοικήσεις, άρα αποφασίζει το κάθε ταμείο με αίσθημα ευθύνης το χρονικό των απαιτήσεων τους από τους ασφαλισμένους ...

Link to comment
Share on other sites

Σιγά μην τα αναρτούσαν πριν τις εκλογές. Και φυσικά μέχρι τέλος Ιουλίου θα πληρώσουμε και την εισφορά Ιουνίου.  

Link to comment
Share on other sites

... και την 1η δόση της εκκαθάρισης σε όσους βγει χρεωστικό το .... εκκαθαρτικό 😃 ... (σωστά... είναι γραμμένο)

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

Εχει ήδη βγει "από τον φούρνο", (για όσους προέκυπτε αναδρομική διαφορά) για το Α'2014, με ημερομηνία εμπρόθεσμης πληρωμής του, χθες, 30/6/2019. Το επόμενο είναι το Α'15 (για όσους προκύψει αναδρομική διαφορά) και αναμένεται τα Χριστούγεννα του 2019.

Οπότε σε όσους προέκυπτε αναδρομική διαφορά για το Α'2014 και δεν μερίμνησαν να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο από την σελίδα του τ.ΤΣΜΕΔΕ, "αυτός ο φούρνος" της ηλεκτρονικής εκτύπωσής του έκλεισε ... οπότε επίσκεψη στο ταμείο για να υπολογισθούν και οι προσαυξήσεις... και να πάρουν νέο αριθμό ειδοποιητηρίου. 

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.