Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Τεχνικός σύμβουλος για το Ελληνικό ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Γιώργος Στασινός


dimitris GM

Recommended Posts

Καθήκοντα τεχνικού συμβούλου για το έργο στο Ελληνικό αναλαμβάνει ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Γιώργος Στασινός.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΤΕΕ, Γιώργο Στασινό. Στη συνάντηση παρέστη και ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης και μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι αναθέτει στον κ. Στασινό καθήκοντα τεχνικού συμβούλου, στο πλαίσιο του θεσμικού ρόλου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Ειδικότερα, ο υπουργός δήλωσε: «Όπως έχουμε τονίσει με κάθε ευκαιρία, η εμβληματική επένδυση του Ελληνικού θα προχωρήσει άμεσα. Θέλουμε να δώσουμε με το σημαντικό αυτό έργο, ξεκάθαρο μήνυμα ότι στην Ελλάδα γίνονται επενδύσεις και δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας. Προχωρούμε με συγκεκριμένες κινήσεις στην επίλυση όλων των προβλημάτων. Στην προσπάθεια αυτή, είναι όχι μόνο χρήσιμη, αλλά απαραίτητη η συμμετοχή του ΤΕΕ και του προέδρου, κ. Στασινού, προκειμένου οι επιλογές που θα γίνουν να έχουν και την κατάλληλη επιστημονική τεκμηρίωση. Η νέα κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς διότι, όπως έχουμε τονίσει, οι στόχοι για την ανάπτυξη της χώρας πιστεύουμε ότι είναι κοινοί και οφείλουμε να ενώσουμε σε αυτόν τον αγώνα όσο το δυνατόν περισσότερους».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΤΕΕ, κ. Στασινός είπε: «Προσπαθούμε με συνέπεια να ενισχύσουμε κάθε προσπάθεια, κάθε κυβέρνησης, που συμβάλλει στην πραγματική ανάπτυξη, δημιουργεί δουλειές και εισόδημα. Η επένδυση στο Ελληνικό είναι ένα σύνθετο τεχνικό σχέδιο που οφείλουμε να προωθήσουμε με τεχνική επάρκεια και επιστημονική πληρότητα. Για μια ανάπλαση που έχει αργήσει πολύ, με περιβαλλοντικό όφελος για όλη την Αττική. Θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε στις καλύτερες δυνατές λύσεις, ώστε να επισπευστεί η προώθηση όλων των ζητημάτων, σε κάθε επίπεδο».

 


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Άντε και σ' ανώτερα, στις επόμενες εκλογές  και βολευτής.... Αυτό θα πει "καριέρα"!!!

 

Link to comment
Share on other sites

και ειχα αρχισει να ανησυχώ για τον προεδρο μας .... θα τον αφηναν απεξω ;;; ευτυχως .... τωρα μπορω να πληρωνω ηρεμος τις εισφορες μου στο εφκα ετεαπ γιατι ξερω οτι καποιος φροντιζει για εμας ...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.