Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ανάκληση Α' ΠΕΑ ΕΚΟ ΙΙ μετά την απόφαση υπαγωγής


Recommended Posts

Καλησπέρα συνάδελφοι! 

Έχει προχωρήσει κάποιος συνάδελφος σε ανάκληση του Α ΠΕΑ για διόρθωση της διεύθυνσης του κτιρίου  μετά την απόφαση υπαγωγής στο ΕΚΟ ΙΙ και έχει ολοκληρώσει κανονικά την εκταμίευση του προγράμματος? Έχει  υλοποιηθεί το έργο και δεν έχει εκδοθεί  το  Β ΠΕΑ ακόμη.

Μετά την απόφαση υπαγωγής και αφού εντοπίστηκε το πρόβλημα με την διεύθυνση (είναι γωνιακό το κτίριο και περάστηκε το νούμερο της διεύθυνσης εισόδου στην οδό που δεν είναι  η είσοδος δυστυχώς) και μετά από επικοινωνία με το buildingcert οπου μου είπαν να κάνω ανάκληση, προσπαθώ μήνες τώρα με εμειλ και τηλέφωνα να επικοινωνήσω με το ΕΚΟ ΙΙ για επιβεβαίωση της ανάγκης ανάκλησης ,μετά από  προτροπή από το ΥΠΕΚΑ, και δεν έχω πάρει καμία απάντηση. 

Εν τω μεταξύ το έργο υλοποιήθηκε. Στον οδηγό δεν καλύπτει το θέμα της ανάκλησης , μόνο στην ερωτοαπάντηση 15 όπου αναφέρει ανάκληση για αλλαγή παρεμβάσεων μόνο πριν την οριστικοποίηση της αίτησης.

 Έκανα αίτημα ανάκλησης και πριν το προχωρήσω με έχουν ζώσει τα φίδια μήπως ανακληθεί και η υπαγωγή στο πρόγραμμα ...

Υπάρχει ενδεχόμενο να ακυρωθεί η ένταξη στο πρόγραμμα επειδή το νέο Α ΠΕΑ θα έχει ημερομηνία μεταγενέστερη της ένταξης και μεταγενέστερη των παραστατικών?

Κάποια βοήθεια??

Edited by Pavlos33
διόρθωση κεφαλαίων τίτλου
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Ενημερώνω τους συναδέλφους που ίσως αντιμετωπίσουν ανάλογο πρόβλημα ...

Πρώτα απ' όλα να μην προχωράνε σε ανακληση του Α ΠΕΑ, εαν εντοπίσουν κάποιο λάθος σε αυτό. Καλύτερα να το κάνουν γαργάρα!

Στην δική μου περίπτωση , το αίτημα ανάκλησης έγινε αποδεκτό από το buildingcert πριν προλάβω να το ακυρώσω στην πλατφόρμα και φυσικά μετά είναι αργά. Δεν δέχονταν να ακυρώθεί χειροκινητα από ίδιους , άπαξ και εγκρίθηκε..

Μετα ....αναγκαστικά άπειρα εμαιλ κ τηλ επικοινωνία με την ΕΤΕΑΝ για να βρεθεί λύση. Ήταν πολύ βοηθητικός ο προιστάμενος ελεγκτής και γενικά θέλουν να βρίσκουν λύσεις ώστε υλοποιημένα εργα να πιστοποιηθούν. Το πρόβλημα εντοπιζόταν στο πως θα δεχθεί το σύστημα την νέα ημερομνία του Α ΠΕΑ , η οποία ήταν μεταγενέστερη της αρχικής προθεσμιας και να μην πετάξει έξω την αίτηση. Μου είπαν οτι επειδή υπήρχαν πολλες περιπτώσεις που ανακλήθηκε το Α ΠΕΑ , είχαν αιτηθεί για νομοθετική ρύθμιση ώστε να καλυφθούν αυτές οι περιπτώσεις.

Τελικά , εξέδωσα το νέο Α ΠΕΑ και μετά το Β ΠΕΑ κανονικά και τα πήρε το σύστημα. (πέρασε κανένα 3 μηνο μέχρι να μου δώσουν το οκ από την ΕΤΕΑΝ  να προχωρήσω στην αντικατάσταση) .Πρέπει να αναρτηθούν όλα τα ΠΕΑ στο σύστημα στα δικαιολογητικά καθώς και ΥΔ για τον λόγο της αντικατάστασης και οτι δεν τροποποιήθηκε κάποιο άλλο στοιχείο πέρα από την διεύθυνση.

Την προηγούμενη εβδομάδα πιστοποιήθηκε το έργο και είμαι σε αναμονή της τελικής εκταμίευσης.

  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.