Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σεισμός μεγέθους 5,0 Ρίχτερ στην Αθήνα


Engineer

Recommended Posts

Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,0 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Οι ως τώρα πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως το επίκεντρο του σεισμού ήταν 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αθήνας.

Image 1.jpg


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 27
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Ευκαιρία για τον κάθε δημοσιοκάφρο και την κάθε e-μετο φυλλάδα να σεναριογραφίσει για κτίρια που "κατέρρευσαν"  αλλά αυτά στέκουν και τους γλεντάνε όρθια ακόμη και όντας από πριν ετοιμόρροπα.

Κυρίες και Κύριοι,   📣  περάστε να δείτε την συγκλονιστική "κατάρρευση" πέντε κόκκων επιχρίσματος !!!!!   :shock:

https://www.in.gr/2019/07/19/greece/seismos-stigmi-pou-katarreei-ktirio-stin-ermou/

Edited by Anton_civeng
Link to comment
Share on other sites

Ελλείψει βαρβάρων (σύριζα), κάπου αλλού πρέπει να στραφεί η τρομολαγνεία

Άλλο με ανησυχεί. Τόσα φυσικά (και αφύσικα) φαινόμενα μαζεμένα. Ή πλησιάζει το τέλος του κόσμου (κατά πως λεν οι ιεχωβάδες), ή είναι η οικογενειακή κατάρα ....

Link to comment
Share on other sites

Ναι, Θριάσιο πεδίο (Μαγούλα). Στα δυτικά πάντως, κούνησε πολύ. Σε συνδυασμό με το εστιακό βάθος και το έδαφος (εκεί που βρίσκομαι εγώ), έδωσε πόνο. 

Link to comment
Share on other sites

Μπααα...., !!

αν βάλουμε κάτω κατάρες και δαίμονες, πιό πολλά και βαριά είδαμε π.χ με το καλημέρα του χαμογελαστού και ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ όπως τον είπε η Κωνσταντοπούλου, που αναλαμβάνοντας την εξουσία το '15,  αμέσως έπεσε πολεμικό αεροσκάφος μας στην Ισπανία με 2 νεκρούς πιλότους μας  και  9 Γάλλους νεκρούς  επί του εδάφους!!!!! . Το τραγικότερο βεβαίως ήσαν τα χαχανητά του (από το 00:50) στον Σρώυντερ για το γεγονός, όπως και η απληροφορησιά του ότι τάχα ήταν σε επίδειξη (έκαναν στο μυαλό του κολοτούμπες στον αέρα) ενώ αυτοί ήσαν σε διατεταγμένη υπηρεσία του ΝΑΤΟ.  ....!!

Να πούμε βεβαίως  και ότι με το που  ανέλαβε ως Υφυπουργός Εθν.  Αμύνης  ο μόνιμος συνήγορος υπεράσπισης των  φυγόστρατων,  λιποτακτών και ψευτο-τρελλο-αντιρρησιών (!!!) Φ. Κουβέλης   συνέλαβαν οι Τούρκοι τους δύο στρατιωτικούς μας στον Έβρο....!!!  

Μη ξεχνάμε και την υπερεκατόμβη νεκρών σε Μάτι - Μάνδρα που αν και δεν οφείλεται βεβαίως "μονοκούκι" σε αυτούς, εν τούτοις τέτοια δαιμονίλα συμπυκνωμένη σε κυβέρνηση δεν είχαμε ξαναματαδεί. 

Έλα όμως που  η προπαγάνδα για τάχα γκαντέμηδες και γρουσούζηδες δεν κολλάει σε αυτούς γιατί απλά αυτή είναι αριστερή τέχνη....!!!!!

 

 

Link to comment
Share on other sites

2 ώρες πριν, tetris said:

ή είναι η οικογενειακή κατάρα ....

σοφε γεροντα , με εκπλησεις  , επιστήμων άνθρωπος κ να πιστεύεις σε προλήψειςς 

Σεισμοί επί Αλεξ:

Λευκάδα 17 Νοεμβρίου 2015 6,1 ρίχτερ 2 νεκροί
Ιωάννινα 15 Οκτωβρίου 2016 5,2 ρίχτερ
Λέσβος 12 Ιουνίου 2017 6,1 ρίχτερ 1 νεκρός

Κως 21 Ιουλίου 2017 6,6 ρίχτερ 2 νεκροί
Καρδίτσα 31 Αυγούστου 2018 5,1 ρίχτερ
Ζάκυνθος 26 Οκτωβρίου 2018 6,6 ρίχτερ
Πρέβεζα 5 Φεβρουαρίου 2019 5,2 ρίχτερ

Link to comment
Share on other sites

πολύ με αρέσει που εδώ,  ένας πραγματικός σεισμός μετατρέπεται άμεσα σε ένα πολιτικό σεισμό και που   μια αστεία κατά τη γνώμη παράθεση του tetris  μετατράπηκε  σε ειρωνεία σοφών γερόντων (όπως σίγουρα θα έλεγες και για μένα!)

Link to comment
Share on other sites

6 λεπτά πριν, ΚΑΝΑ said:

  σε ειρωνεία σοφών γερόντων (όπως σίγουρα θα έλεγες και για μένα!)

τα σχολια μου δεν ειναι ειρωνικα με την κακη ενοια , περισοτερο του χαβαλε ειναι ,  ζηταω συγνωμη εαν  αφηνω να ενοηθει κατι τετοιο  

Link to comment
Share on other sites

Εγώ κόντεψα να πάθω συγκοπή από τον σημερινό σεισμό, οχι τόσο καθαρά για τον σεισμό αλλά μην πάθει τίποτα το σπίτι μου, είναι 100+ ετών και διατηρητέο, έχει αντέξει αξιοπρεπέστατα όλους τους σεισμούς που έγιναν στην Αθήνα, αλλά τα 10 τελευταία χρόνια σε ορισμένα σημεία έγιναν φθορές και πτώσεις σοβάδων λόγω της υγρασίας των βροχών του καιρού και των φθορών του χρόνου. Θεωρώ θαύμα θεού οτι δεν πάθαμε σχεδόν τίποτα, μόνο κάτι ασβέστες και πετραδάκια από σημεία αναμενόμενα, δεν θέλω καν να σκέφτομαι αν ο σεισμός ήταν παρόμοιος με αυτόν του 1999, το ίδιο θαύμα θεωρώ οτι έπεσαν μόνο 5-6 τέτοια κτίρια από τα εκατοντάδες στο κέντρο της Αθήνας. Ελπίζω το κράτος και η νέα κυβέρνηση να κοιτάξει να δει τι θα γίνει με τα διατηρητέα και τους ιδιοκτήτες τους που βρίσκονται στο έλεος του θεού, μην αφήσουν πάλι το θέμα στις καλένδες.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.