Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Rotating machinery master - In.I.P.E.D


KonstantinosMhxMhx

Recommended Posts

Καταρχήν καλησπέρα σας,

Θεωρώ πως είμαι στο σωστό topic.Σαν εισαγωγή αναφέρω πως είμαι σχετικά νέος μηχανικός, τελείωσα στο πανεπιστήμιο Πάτρας ως Μηχανολόγος Μηχανικός. Προς το παρόν δουλεύω σε εργοστάσιο στην εφοδιαστική αλυσίδα αλλά έχω βλέψεις για αλλαγή αντικειμένου σε κάτι πιο μηχανολογικό. Έχω σκεφτεί σαν γενικό αντικείμενο ενασχόλησης την συντήρηση και επίβλεψη λειτουργίας μηχανών. Με ενδιαφέρει ακόμα και το on site engineering καθώς και το hands on engineering. 

Έχω βρει λοιπόν το εξής μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως στο International Institute of Plant Engineering and Design. Θέμα είναι "Rotating Machinery Master", είναι συνολικά 1 έτος, 19 modules (2 εβδομάδες διάρκεια το καθένα) και μια τελική εργασία (thesis). Σύνολο 60 ECTS. 

Παραθέτω και την ιστοσελίδα παρακάτω.

https://iniped.com/engineering-course/postgraduates/rotating-machinery-master/

Η ερώτηση μου λοιπόν απευθύνεται σε οποιοσδήποτε με περαιτέρω γνώσεις και εργασιακή εμπειρία από εμένα, αν μπορεί να σχολιάσει πως βλέπει το παραπάνω πρόγραμμα σπουδών. Αν έχει κάποιο άλλο να προτείνει επίσης δεκτό.

Όλες οι απόψεις είναι αποδεκτές.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Καλό φαίνεται, έχεις να πάρεις αρκετά από αυτό το πρόγραμμα. Βέβαια τσιμπάει λίγο η τιμή.

Έχε υπόψη όμως οτι μάλλον δεν θα αναγνωρίζεται από τον ΔΟΑΤΑΠ, το οποίο βέβαια δεν θα πρέπει να σε απασχολεί και πολύ καθώς η αναγνώριση μόνο για ΑΣΕΠ και ΔΥ έχει νόημα.

Τώρα αφού σου αρέσει αυτό το κομμάτι κυνήγησε το επαγγελματικά, μην φοβάσαι που δεν έχεις εμπειρία. Όλοι οι μεγάλοι όμιλοι στην Ελλάδα ετοιμάζουν νέες μονάδες ΦΑ όπου έχει πάρα πολύ rotating equipment. Στείλε βιογραφικά, προσπάθησε να γνωρίσεις τους σωστούς ανθρώπους κτλ. 

Σου εύχομαι καλή επιτυχία 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.