Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΚΥΕ Αλλαγή χρησης ή όχι


Recommended Posts

Συνάδελφοι χωρίς να είμαι σίγουρος για την κατηγορία του θέματος το ανοίγω εδώ και ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη στους διαχειριστές σε περίπτωση που έχω κάνει λάθος. 
Σε χώρο με χρήση καταστήματος βάσει οικ. άδειας, λειτουργεί επιχείρηση με γνωστοποιηση. Η επιχείρηση είναι αναψυκτηριο και πρατηριο αρτου για διερχομενους. Εντός του καταστηματος δεν αναπτυσσονται τραπεζοκαθισματα. Ο ιδιοκτητης ωστόσο εχει βαλει παγκους εξωτερικα του καταστηματος με σκαμπό και μετα από αυτοψία του υγειονομικου ζητηθηκε να δηλωθουν και αυτα στην γνωστοποιηση. Θεωρείται ότι αν δηλωθούν τα καθίσματα θα πρέπει να αλλάξει και η οικοδομική άδεια του καταστηματος από κοινο κατάστημα σε χώρο εστιάσης και αναψυχης ή επειδή τα καθίσματα δεν αναπτύσσονται εντος του χώρου δεν υπάρχει θέμα???

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα συνάδελφε. Στο ερώτημα σου και όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην οικ. Άδεια εφόσον είναι δηλωμένο ως κατάστημα. Τωρα βέβαια παίζει ρόλο τα τραπ/τα εκτός σε τι μέρος είναι. Αν είναι ιδιόκτητο απλώς με μια μεταβολή καθάρισες. Αν είναι δημόσιας χρήσης (π.χ. πεζοδρόμιο) πας στο Δήμο ή στην εκάστοτε υπεύθυνη υπηρεσία για τον χώρο και κανεις αίτηση για τον χώρο που θέλει ο πελάτης και μετα μεταβολή. Απλά φρόντισε ο χώρος να μην ξεπερνάει σε τετραγωνικά τα απαιτούμενα για το πλήθος των αποχωρητήριο. Ελπίζω να σε βοήθησα. 

Edited by hkamp
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.