Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Επαγγελματικός προσανατολισμός πτυχιούχου μηχανικού δομικών έργων τεχνολογικής εκπαίδευσης


Recommended Posts

Είμαι Πτυχιούχος Μηχανικός Δομικών Έργων Τ.Ε. απόφοιτος το έτος 2012 του Τ.Ε.Ι. Σερρών, βρίσκομαι σε κατάσταση δημιουργίας Τεχνικού Γραφείου και ζητώ την ανώνυμη συμβουλή κάποιου/-ας έμπειρου/-ης Μηχανικού σχετικά με την προσθήκη δραστηριότητας στο Επάγγλεμα του μηχανικού εν ονόματι Μεσιτικό Αντικείμενο Κατοικιών. Έχω κυκλοφορήσει στη Θεσσαλονίκη όπου ζω και εργάζομαι και ανακάλυψα αρκετά Τεχνικά-Κτηματομεσιτικά Γραφεία. Ποια η γνώμη σας περί της σκέψεως μου, και ακόμη εάν αυτό θα στιγματίσει την επαγγελματική μου πορεία ως Μηχανικό Δομικών Έργων ΤΕ; Να αναφέρω πως είμαι μέλος της Εετεμ με όλες της εισφορές που μου αναλογούν πληρωμένες, δεν εγγράφηκα στο επαγγελματικό επιμελητήριο λόγω της βεβαίωσης που μας δίνουν και με ενημέρωσαν ότι με καλύπτει. τέλος ως ενεργειακός επιθεωρητής κτιρίων θα ήθελα η τελευταία μου ερώτηση να κάνει με τους κωδικούς που δίνει το ΤΕΕ για την αγορά του κενακ, αν έχει αλλάξει ο τρόπος αποστολής πέραν του ΦΑΞ που αναφέρουν στη σελίδα τους και γιατί δεν ανοίγει η καρτέλα που αναφέρεται στους επιθεωρητές Υπομηχανικούς. Δέχομαι κάθε κριτική και αρνητικό σχόλιο, κυρίως όμως έντιμες συμβουλές σχετικά με την βιωσιμότητα του κλάδου των Δομικών Έργων

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε, καμία δραστηριότητα δεν μπορεί να σε «στιγματίσει», αρνητικά τουλάχιστον, εάν πρώτος εσύ δεν την στιγματίσεις με την συμπεριφορά σου. Εάν σεβαστείς, δηλαδή, αυτό που (θα) κάνεις και το κάνεις ευσυνείδητα και με γνώμονα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες σου, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Με οποιαδήποτε δραστηριότητα κι αν ασχοληθείς. Επίσης, οι καιροί είναι χαλεποί, με αποτέλεσμα να ασχολούμαστε ακόμη και με δραστηριότητες εντελώς εκτός αντικειμένου πολλές φορές για να τα βγάλουμε πέρα. Δεν ντρέπομαι καθόλου που το λέω αλλά ο υποφαινόμενος μέχρι και σεζόν σε ξενοδοχείο έκανε ένα φεγγάρι για να τα βγάλει πέρα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.