Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ελάχιστη Επιφάνεια Διαμερίσματος


Recommended Posts

επειδη εχω μεινει σε εστια στο εξωτερικο ενημερωνω πως και μουσικη εχει και φασαρια και οτι μπορει να φανταστει κανεις για φοιτητικη ζωη για τον απλουστατο λογο οτι το διαβασμα και το σχεδιο στην περιπτωση μας γινόταν στο στουντιο ή στην βιβλιοθηκη ή στο computer room.

 

Επισης τα μεγαλα πανεπιστημια ειχαν διαφορετικες εστιες για πρωτοετεις - δευτεροετεις και αλλες για τους υπολοιπους (επι πτυχιο ή μεταπτυχιακους) - τοσο απλο αλλα μεγαλοφυες αφου στις πρωτες γινοταν ο χαμος ενω στις δευτερες ήταν το κλιμα πιο....κυριλε!

Link to comment
Share on other sites

Κι εγω εχω μεινει σε εστιες..

Οντως αναλογα με το επιπεδο υπαρχει και αναλογη εστια..

Παντως στη δικη μου περιπτωση σε επιπεδο πτυχιου, μετα τις 23.00 ερχοταν ο σεκιουριτας και μας εβαζε χερι.... Και επειδη στις περισσοτερες των περιπτωσεων οι ενδιαμεσοι τοιχοι ειναι ψευτικοι, αν σεβεσαι λιγο τον αλλο διπλα σου δεν μπορεις ουτε να κ...σεις χωρις να σε παρει χαμπαρι..

Link to comment
Share on other sites

δεν το απαγορεύει κάποιος.

 

Βέβαια αποτελεί ένα αίσχος. μάλλον οδεύουμε προς τις κουκέτες των ιαπώνων.

Link to comment
Share on other sites

Μα... έχουμε εστίες στην Ελλάδα! Στο Π.Κ. τουλάχιστον. Απλά είναι πάρα πολύ λίγες συγκριτικά με τις ανάγκες, είναι άθλιες στο θέμα της καθαριότητος και των επίπλων που πρέπει να έχεις μέσα, κλπ κλπ.

 

Το τι παράπονα έχω ακούσει για κατσαρίδες, αρουραίους και λοιπά συναφή καλοκάγαθα και αγαπημένα κατοικίδια δεν περιγράφεται. Επίσης κάποιοι συμφοιτητές μου παραπονιούνται για τα πλυντήρια αλλά επειδή παίζει να μην ξέρουν τι τους γινεται επιφυλάσομαι επ´αυτού...

 

Ελλαδάρα ρε αθάνατη! Είμαστε μπροστά!

 

Σημείωση: Το κτήριο της εστίας βρίσκεται στην πολυτεχνειούπολη για όσους ξέρουν, οπότε οι συνάδελφοι της αρχιτεκτονικής μένουν με το π*** στο χέρι...

Link to comment
Share on other sites

To link για τα διαμερίσματα στο Λονδίνο μου θύμισε ένδοξες εποχές. Το ¨διαμέρισμά¨ μου στο Λονδίνο είχε διαστάσεις περίπου 2*7 και ένα μπάνιο 2*1. Τρελά κέφια και άνεση με τη σέσουλα...

Για ένα χρόνο αντέχεται. Για περισσότερο δεν το βλέπω.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.