Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Εντοπισμός για δήλωση γεωτεμαχίου στο Κτηματολόγιο


Αυγουστος Νι

Recommended Posts

Καλησπέρα προσπαθώ να να βρω κάποιες συντεταγμένες άλλα δεν ξέρω πως να τις μετατρέψω για να βρω το σημείο στο map.google ή στους Χάρτες του κτηματολογίου.

H Θέση ορίζεται στο διάγραμμα (1:5000) της ΓΥΣ στο φύλλο 6456/4 και συντεταγμένες 5250/22950.   Βρίσκεται στην περιοχή των Σπάτων.  Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Σας ευχαριστώ.

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Θα μπεις στην εφαρμογή του κτηματολογίου. Εντοπίζεις το ακίνητο (πολύ πιο εύκολα από το 5χίλιαρο), και κάνεις το περίγραμμα.

Link to comment
Share on other sites

Στο κτηματολόγιο έχω να βάλω τις παραπάνω συντεταγμενες; Δε ξέρω καν που είναι με το μάτι για να το βρω.. ξέρω μόνο διάγραμμα (1:5000) της ΓΥΣ στο φύλλο 6456/4 και συντεταγμένες 5250/22950... δε έχω δει καν το σχεδιάγραμμα του ΓΥΣ σε χάρτη όμως ... ξέρω μόνο τα προηγούμενα δεδομένα που ανέφερα... και θέλω να τα βρω στο Google maps η στο κτηματολόγιο. 

Link to comment
Share on other sites

Αυτή την πινακίδα ΓΥΣ την βρήκες μόνος σου ή υπάρχει πάνω σε κάποιο παλιό τοπογραφικό το οποίο δεν διαθέτει πίνακα συντεταγμένων; Ακόμη και να βρεις ένα σημείο, τα όρια του γεωτεμαχίου τα γνωρίζεις, ώστε να μπορέσεις να χαράξεις κατά προσέγγιση μια κλειστή πολυγωνική γραμμή;

Μήπως θα ήταν προτιμότερο να απευθυνθείς σε ένα τεχνικό γραφείο να σου κάνει τη δουλειά σου;

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Οι συντεταγμένες αυτές αφορούν ένα συγκεκριμένο σημείο.. αυτό το σημείο με ενδιαφέρει...  Είναι από βιβλιογραφία δεν έχει να κάνει με οικόπεδο... τα άλλα θα τα βρω... Αν απευθυνθώ στο ΓΥΣ θα με εξυπηρετήσουν;

 

Edited by Αυγουστος Νι
Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να πάρεις αντίγραφο της συγκεκριμένης πινακίδας και να εντοπίσεις το σημείο. Για να κάνεις όμως αντιστοίχιση 5χίλιαρου και Κτηματολογίου, θα χρειαστείς τη βοήθεια τοπογράφου. Δεν ξέρω όμως με ποιάν ακρίβεια μπορεί να γίνει η αντιστοίχιση. Οπότε, πριν από οτιδήποτε άλλο, απευθύνεσαι σε τοπογράφο που διαθέτει το ανωτέρω αρχείο (5χίλιαρο) και μπορεί να φέρει σε πέρας την εργασία. 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.