Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Επιστροφή στην Ελληνικη πραγματικότητα


b35

Recommended Posts

Στις ειδήσεις βλέπουμε και ακούμε ότι είμαστε μέσα στις χώρες με πολλά θανατηφόρα ατυχήματα. Ακούμε και βλέπουμε ότι οι Έλληνες οδηγοί έχουν δικαιολογίες αν τρέχουν με 150 χλμ, με όριο τα 50χλμ. Εκείνο που δεν βλέπει κανείς από εμάς, είναι η εγκληματική αδιαφορία όλων μας, για το εάν οι υπεύθυνοι πχ ενός κρατικού νοσοκομείου στην Αθήνα, ξέρουν τι θα συμβεί με τους πυροσβεστήρες που έχουν, εάν χρειαστεί να τους χρησιμοποιήσουν σε περίπτωση φωτιάς! Από τους 5 πυροσβεστήρες των επειγόντων περιστατικών, όλοι εχουν δακτύλιο του 2017 και οι 3 δεν έχουν καν πίεση! Βεβαίως οι 2 από αυτούς, είναι μπροστά σε πόρτες...γιά να μην κλείνουν με τον αέρα. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

δεν κατέχω το θέμα με τους πυροσβεστήρες, μιας που το ανέφερες όμως, εγώ έκανα συσταση στο διαχειριστη της πολ/κιας μας οτι πρεπει να τους δει διοτι ειδα το καρτελακι πανω να λεει "επομενος ελεγχος καποιο τελευταιο μηνα του 2018" και ηταν αρχες του 2019 οταν το ειδα. Ειπε δεν υπαρχει προβλημα, εγω ομως επεμεινα λιγο και συμφώνησε να τους δει. Ηδη ειχα επικοινωνησει με την εταιρια που εκανε τον ελεγχο και με ειχε νημερώσει οτι η τιμή για το "service" δεν ήταν ψηλή. Πραγματι με το που μιλησα με τον διαχειριστη, ειπε "το service δεν στοιχιζει πολυ" και το εφτιαξε.

Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Pavlos33

Edited by Arche
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.