Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Απένταξη αίτησης στο Εξοικονόμηση Κατ΄ Οίκον ΙΙ λόγω λήξης ημερομηνίας


Recommended Posts

1 λεπτό πριν, katrmp said:

Ξέρετε παιδιά αν ακυρώσω την αίτηση (υπάρχει το κουμπί ακύρωση, δεν ξέρω αν είναι και ενεργό) επειδή έχω πάρει τελευταία παράταση ως Οκτώβριο και δεν προλαβαίνω εργασίες (δεν έχει ξεκινήσει καμία) μπορώ να κάνω αίτηση στο εκο II b?

Αν δεν έχουν κοπεί τιμολόγια, τότε μπορείς να ακυρώσεις την αίτηση και να ξανακάνεις νέα στο ΕΚΟ2β. Φυσικά έχεις τον κίνδυνο να μην εγκριθείς λόγω ταχύτητας κλπ. Αν δεν έχεις "μεγάλες" παρεμβάσεις θα σου πρότεινα να βιαστείς και να το κλείσεις πριν τον Οκτ19.
Στο ΕΚΟ2β θα γίνει μεγαλύτερη μάχη...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 41
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τηλεφωνικά για το συγκεκριμένο θέμα μπορούμε να εξυπηρετηθούμε μόνο στο ΕΤΕΑΝ ή στην Επιτελική Δομή; 

Υπάρχει κάτι επίσημα γραμμένο σχετικά με το θέμα; Τι γίνεται με τη δανειοδότηση κλπ; Γιατί τα ενεργοποιημένα πεδία στην αίτηση κάτι πρέπει να υποδηλώνουν.

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει κανόνας συνάδελφε, δοκιμάζεις τα πάντα και αν έχεις νέο ενημέρωσε σε παρακαλώ. Το ίδιο κάνω και εγώ. 

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

είμαι και εγώ ένας από τους πολλούς απ' ότι βλέπω που έχουμε αιτήσεις σε απένταξη λόγω λήξης της προθεσμίας. 
έστειλα mail ένστασης στις 28/8  και από τότε τίποτα, καμιά απάντηση ή ενέργεια και οι αιτήσεις συνεχίζουν να είναι σε κατάσταση απένταξης.

Έχει κανείς καμιά άλλη ενημέρωση;;;;;

Link to comment
Share on other sites

Το ξαναλέω. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με ΕΤΕΑΝ και με την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ Ενέργειας του ΥΠΕΚΑ μου είπαν με απλά λόγια πως δεν είμαστε επαγγελματίες και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας απέναντι στους πελάτες μας! Στην επίκληση στην ανθρωπιά, στο φιλότιμο και στην ηθική, απάντησαν πως τα χρήματα είναι πχ 200ε+ΦΠΑ και αν για αυτό το ποσό δεν μπορούμε να είμαστε συνεπείς να μην αναλαμβάναμε έργα για το Εξοικονομώ...

Παρακαλώ - Προκαλώ όλους τους συμπάσχοντες συναδέρφους να βομβαρδίσουμε τους δύο παραπάνω τομείς μπας και φιλοτιμηθεί κάποιος καρεκλοκένταυρος και μας ξεμπλοκάρει για 1-2 μέρες ώστε να ανεβάσουμε τα υπολειπόμενα αρχεία.

ΥΓ. Η προϊσταμένη του ΕΤΕΑΝ μου είπε πως ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ. Ο λόγος είναι πως δεν μπορούν χαριστικά να ανοίξουν τις δηλώσεις σε κάποιους και όχι σε όλους. Όταν της διευκρίνισα πως η απαίτηση μας είναι καθολική παράταση πχ μίας βδομάδας για τους "αμελείς" μηχανικούς και όχι πολλών μηνών, μου απάντησε πως αυτό απαιτεί πλήθος ενεργειών. Όπως λ.χ. ξανά τροποποίηση του οδηγού του προγράμματος, υπογραφή του υπουργού κλπ κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Κάποια στιγμή που μίλησα με κάποιον στο ΕΤΕΑΝ μου είπε πως έχουν καλή πρόθεση να αντιμετωπίσουν το θέμα αλλά δεν ήξερε, τότε τουλάχιστον, να απαντήσει σχετικά με το πως και πότε θα γίνει αυτό. 

Έχω προωθήσει το θέμα και σε πολιτικό επίπεδο. Από εκεί μέχρι τώρα έχω την πληροφορία... κάντε ενστάσεις και θα δούμε.  

 

Κατά τα άλλα, ΟΚ ας τις απορρίψουν, να δώσουν το δικαίωμα όμως (χρονικά) να ξαναγίνουν αιτήσεις στο νέο κύκλο για να σωθεί ότι σώζεται. 

Edited by nzerman
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.