Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ποια σχολη να διαλεξω


Βάσια Μούτσιου

Recommended Posts

Καλησπερα σας. Ειμαι φοιτητρια του τμηματος πολιτικων μηχανικων τει θεσσαλονικης. φετος το τμημα μεταφερθηκε στις σερρες και το τμημα οπου φοιτω εγινε τμημα μηχανικων περιβαλλοντος. Εχω τη δυνατοτητα να φοιτησω στο καινουργιο τμημα και τη δυνατοτητα να συνεχισω σε αυτο που ειμαι με την προυποθεση οτι για να παρω χαρτι πανεπιστημιου για πολιτικος μηχανικος θα πρεπει υστερα απο 4 χρονια φοιτησης εδω,να παω στις σερρες για 1 εξαμηνο ή 2 εξαμηνα (δεν μας εχουν ενημερωσει και δεν ξερω ακριβως) και να παρω απο εκει χαρτι πανεπιστημιου. Η σχολη που ειμαι μου αρεσει και επισης κοιταξα και το προγραμμα σπουδων του τμηματος μηχανικων περιβαλλοντος και μου αρεσει και αυτο. Αξιζει να μεινω στη σχολη που ειμαι ή να αλλαξω? Ποια σχολη εχει καλυτερες προοπτικες?

Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Pavlos33

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

38 λεπτά πριν, Βάσια Μούτσιου said:

...Ποια σχολη εχει καλυτερες προοπτικες?

Για Ελλάδα Π.Μ. ....

τα υπογράφει όλα και συμφέρει.... 

Edited by Didonis
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 ώρες πριν, Βάσια Μούτσιου said:

(...) χαρτι πανεπιστημιου για πολιτικος μηχανικος θα πρεπει υστερα απο 4 χρονια φοιτησης εδω,να παω στις σερρες για 1 εξαμηνο ή 2 εξαμηνα (δεν μας εχουν ενημερωσει και δεν ξερω ακριβως) και να παρω απο εκει χαρτι πανεπιστημιου

 

"χαρτί" μπορεί να το αναφέρει κάποιος που δεν έχει ιδέα από πανεπιστήμια. Όχι εσύ που ήδη σπουδάζεις.  Δείχνει άσχημα να το αναφέρεις σαν "χαρτί". Για το τυπικό το αναφέρω ότι λέγεται πτυχίο ή δίπλωμα (αυτό αναγράφεται πάνω όταν αποφοιτήσεις από πολυτεχνείο ή πολυτεχνική σχολή)

  • Like 2
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

πάντως να ξέρεις ότι τα πλήρη επ. δικαιώματα του πολ/μηχ πρακτικά δε μπορείς να τα επωφεληθείς. μια ειδικότητα τελικά ακολουθείς και δεδομένης της απαξίωσης του βασικού προσόντος των πολ/μηχ που είναι οι υπογραφές στα κτιριακά έργα, αυξάνονται οι πιθανότητες τελικά να ασχοληθείς με το αντικείμενο που από πέρσι ανήκει επισήμως και στους μηχανικούς περιβάλλοντος, δηλαδή την υδραυλική & περιβαλλοντική μηχανική.

έχει φυσικά σημασία και σε τι πανεπιστήμιο θα είναι ενταγμένο κάθε τμήμα. εκτός από τον τίτλο πρόσεξε και ποιός θα το δίνει το κάθε "χαρτί"

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.