Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Λειτουργία υψηλής όχλησης - ηχορύπανση


Astaroth

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Βρίσκομαι αντιμέτωπος με την εξής περίπτωση.

Σε μονοόροφο κτίσμα, το ισόγειο έχει μετατραπεί σε νυχτερινό κέντρο, ενώ στον όροφο διατηρείται η χρήση κατοικίας. Ο ένοικος του 1ου ορόφου αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα ηχορύπανσης στις βραδινές ώρες κοινής ησυχίας. Ο ένοικος του 1ου ορόφου θέλει να υποχρεώσει το κατάστημα σε παύση της λειτουργίας του. Η διπλωματική οδός έχει υπερ-εξαντληθεί.

Και τώρα η τρικλοποδιά: ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είναι και ο δήμαρχος. Τουτέστιν, έχει δημοτική υπηρεσία, πολεοδομία, ειρηνοδίκη, υγειονομικό και πιθανώς και τη διεύθυνση του ΑΤ υπό επιρροή ως ολοκληρωτικό έλεγχο.

Τι προτείνουν οι πιο έμπειροι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, Astaroth said:

....: ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είναι και ο δήμαρχος. Τουτέστιν, έχει δημοτική υπηρεσία, πολεοδομία, ειρηνοδίκη, υγειονομικό και πιθανώς και τη διεύθυνση του ΑΤ υπό επιρροή ως ολοκληρωτικό έλεγχο.

Τι προτείνουν οι πιο έμπειροι;....

πουλάει ή ενοικιάζει το σπίτι στον Δήμαρχο και πάει αλλού .....

 

Επικουρικά αν έχει ένα καλό ποσό στην άκρη πάει σε Μηχανικούς Δικηγόρους και αναθέτει να του βρούν λύση.

 

Αν είσαι Μηχανικός βάλε την ειδικότητα σου στο προφίλ σου.

Edited by Didonis
Link to comment
Share on other sites

Να ξεκινήσει να κάνει έγγραφες καταγγελείες στις αρμόδιες υπηρεσίες. Το βασικό πρόβλημα που πρέπει να λυθεί είναι πώς θα αποδειχθεί στο δικαστήριο η διατάραξη της κοινής ησυχίας. Εάν καλυφθεί αυτό, μετά, οι έγγραφες καταγγελείες εκθέτουν όλες τις υπηρεσίες, τους υπαλλήλους και τους προϊσταμένους τους, οι οποίοι πιθανότατα θα κάψουν το δήμαρχο, για να σωθούν οι ίδιοι. Κατ' εκτίμηση, ο προεδρεύων τη δίκη δεν επηρεάζεται τόσο από τοπικούς άρχοντες, τύπου δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος.

Για το όλο εγχείρημα θα χρειαστεί σίγουρα δικηγόρος που να μην επηρεάζεται από το δήμαρχο (υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης; δικηγόρος από διπλανή πόλη;) και οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα χρισθεί απαραίτητη στην πορεία. Το όλο εγχείρημα απαιτεί πρωτίστως κεφάλαιο (καθώς συμψηφισμός δαπανών και αποζημιώσεις έρχονται στο τέλος), στη συνέχεια υπομονή (χρονικές καθυστερήσεις δικάσιμων) και κυρίως ανάθεση σε σωστούς επαγγελματίες.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.