Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Απόρριψη αίτησης & πρόστιμο νομιμοποίησης


Recommended Posts

Γ. Τα εδάφια 6 και 7 της παραγράφου 5.1 αντικαθίστανται ως εξής: «Σε περίπτωση που υπάρχουν εκκρεμότητες νομιμοποίησης/τακτοποίησης στο ακίνητο, επισημαίνεται ότι πριν την υποβολή της αίτησης στο Πρόγραμμα θα πρέπει να έχει γίνει υποβολή δήλωσης για υπαγωγή σε νόμο τακτοποίησης αυθαιρέτων κατασκευών. Μεταγενέστερη, από την υποβολή αίτησης στο Πρόγραμμα, δήλωση για υπαγωγή σε νόμο τακτοποίησης αυθαιρέτων κατασκευών δύναται να υποβληθεί σε περίπτωση απόκλισης της Ωφέλιμης επιφάνειας του ακινήτου μέχρι ορίου επτά (7) τετραγωνικών μέτρων, προκειμένου οι ενεργειακές παρεμβάσεις να είναι σύμφωνες με την κείμενη νομοθεσία (για τις πολυκατοικίες, το όριο σε τετραγωνικά μέτρα είναι το γινόμενο του επτά (7) επί του πλήθους των διαμερισμάτων). Σε κάθε περίπτωση, πριν την τελική εκταμίευση της επιχορήγησης του έργου θα πρέπει να έχει προσκομιστεί η βεβαίωση περαίωσης της υπαγωγής περί τακτοποίησης αυθαιρέτων κατασκευών, όπου και θα προκύπτει η εξόφληση του συνόλου του ενιαίου ειδικού προστίμου του ακινήτου».

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΤΟ ΦΕΚ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ

document(1).pdf

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους!!! Μόλις ήρθε μήνυμα για περίπτωση ωφελούμενου που ήταν σε απένταξη διότι πλήρωσε το υπόλοιπο του προστίμου (20€) τρεις μέρες μετά την αρχική αίτηση! Η αίτησή του ολοκληρώθηκε επιτυχώς και οδεύει προς εκταμίευση κάτι που πιστεύω ότι αφορά όλους σε αντίστοιχη περίπτωση! :) :)

Edited by Maria Electrical Engineer
Link to comment
Share on other sites

👍

Νομιζω πως τακτοποιήθηκαν ή θα τακτοποιηθούν άμεσα τα περισσότερα αιτήματα.

Ευχαριστούμε όλους όσους πίεσαν για το θετικό αποτέλεσμα.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.