Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Αποτυπωση κτιριων Καθετης Ιδιοκτησιας


anchelos

Recommended Posts

Έστω ότι υπάρχει ένα γεωτεμάχιο στο οποίο βρίσκεται σύσταση πράξης καθέτου. Σου αναθέτει ο ένας ιδιοκτήτης να κάνεις τοπογραφικό (για να πουλήσει, για να το χει τα χέρια του, για τον οποιοδήποτε λόγο). Αποτυπώνεις κανονικά όλη την ιδιοκτησία στο σύνολο της μαζί με τις όποιες λεπτομέρειες απαιτεί ένα τοπογραφικό διάγραμμα. Τι γίνεται όμως με τα κτίσματα-κατασκευές που εμπεριεχονται στις κάθετους που δεν αφορά των ιδιοκτήτη. Έστω οτι ειναι ενα πολυ μεγαλο συγκρότημα με τεραστιες οικοδομικές λεπτομέρειες η οτι δεν έχεις πρόσβαση στο κομμάτι που δεν αφορα την καθετη που αποτυπώνεις και δεν εχει προσβαση σε χαρτια για να τα δειξεις βαση αδείας.

Συναδελφος μου ειπε μια γνωμη οτι αποτυπωνεις οτι μπορεις εστω και συμπληρωματικα μεσω δορυφορικων εικονων και βαζεις μια ενδεχωμενη υποσημειωσητυπου " πως τα κτισματα που δεν αφορα το συγκεκριμενο κομματι της καθετου δεν εχουν αποτυπωθει λεπτομερως λογω αδυναμιας προσβασης εντος των οριων τους."

Εσείς συνάδελφοι πως το έχετε χειριστεί αν το έχετε ήδη αντιμετωπισει?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.