Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

cascados


Recommended Posts

Γεια χαρα σε ολους! Μηπως εχει δουλεψει κανεις με το cascados για να μου πει εντυπωσεις? Κατεβασα κατι βιντεακια απο την σελιδα της εταιριας (http://www.techscience.gr) και μου φανηκε πολυ καλο!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

τελικα το αγορασα! μου εκαναν μια παρουσιαση απο την εταιρια και μου αρεσε περισσοτερο απο ολα οσα ειχα δει - τουλαχιστον για τις δικες μου αναγκες.

τελικη τιμη 1700 ευρω+φπα, ειδικη προσφορα για νεους μηχανικους!

 

περισσοτερες λεπτομερειες και εντυπωσεις μολις το δουλεψω λιγο...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Τι περιλαμβάνεται σε αυτή την τιμή όμως; Γιατί μου φαίνεται λίγο ακριβό για αυτό που προσφέρει χωρίς να έχει και το «όνομα» που έχουν τα ανταγωνιστικά προγράμματα. Απ’ ότι μου είπε φίλος μου στην Αυστρία μάλιστα, τώρα μόλις ξεκινάει και εκεί, και δεν υπάρχουν πολλοί χρήστες. Έχει κάτι παραπάνω ή λιγότερο από τον ανταγωνισμό;

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Συνεργαζεται καλα με το Scia Engineer;

Σκεφτομαι να παρω το φοιτητικο πακετο που ειναι πληρως λειτουργικο χωρις περιορισμους και κοστοιζει 50 ευρω. Απ' ο,τι ειδα κι εγω στα video μου φανηκε καλυτερο απο ARCHline και archiCAD.

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα kostaspde για να συνεργάζεται με το SCIA Engineering της Nemetschek θα πρέπει να μετατρέπει το αρχιτεκτονικό μοντέλο σε στατικό, πράγμα που δεν νομίζω ότι κάνει αφού πρέπει να επικοινωνεί με το πρωτόκολλο IFC (δες, http://www.iai.hm.edu/). Εγώ θα σου έλεγα να ρίξεις μια ματιά στο Allplan, πήρα την φοιτητική έκδοση στα ελληνικά με 30€ και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος με την αλληλεπίδραση που έχει με το Scia Engineer(http://www.allplan.gr/ALLPLANEN/bauingenieure/tragwerksplanung.htm)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Γεια σε όλους . Συγνώμη αν κάνω κάτι λάθος , αλλά είναι πρώτη φορά που συντάσσω μνμ. Μήπως θα μπορούσε κάποιος , για παράδειγμα η Mariakou να στείλει κάποιο φωτορεαλισμό , για να δω πιο τεκμηριωμένα τη δουλειά του Cascados , γιατί πολύ καιρό το ψάχνω αλλά δεν το αποφασίζω να το πάρω . Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να ζητήσεις demo απο την techscience ή να ζητήσεις μια παρουσίαση. Είναι πολύ εξυπηρετικοί. Είναι ωραίο προγραμμα κι εύκολο στη χρήση, κι αν θυμάμαι καλά, έχει πολύ μεγάλη βιβλιοθήκη αντικειμένων. Βέβαια δε ξέρω κατά πόσο είναι διαδεδομένο στην αγορά.

 

Απαγορεύεται η παράθεση του αμέσως προηγούμενο μηνύματος!

ilias

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.