Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ΥΠΕΝ: Ανακοινώσεις για νέο κύκλο "Εξοικονόμηση κατ΄οίκον" και παρατάσεις στα αυθαίρετα


adadim

Recommended Posts

Για να καταλάβει κι ο "τελευταίος" νοήμων από εμάς, το πόση βλακεία, προχειρότητα, αμάθεια και ασχετοσύνη κυκλοφορεί στους "αποφασίζοντες" αρκεί ν' ακούσει τη δήλωση "κυβερνητικού παράγοντα" (δεν λέω ποιός λόγω του "φόβου των Δαναών") στην πρωινή εκπομπή του Κούτρα κ.λπ. στο Σκάϊ (αξίζει τον κόπο να τη βρείτε και να την ακούσετε)..... 

Είπε χαρακτηριστικά το "ξυπνοπούλι": 

"Σήμερα στην Ελλάδα υπάρχουν 1.500.000 αυθαίρετα!!!  ........Κινδυνεύουν με υπέρογκα πρόστιμα, τόσο οι ιδιοκτήτες, όσο και οι μηχανικοί που έχουν κάνει τις δηλώσεις μέχρι σήμερα!!! Θα ελεγχθούν δειγματοληπτικά κάποιες δηλώσεις κι αν βρεθεί λάθος σε μία δήλωση που έχει κάνει ένας μηχανικός, τότε εξυπακούεται ότι, θα ελεγχθούν κι όλες οι άλλες δηλώσεις που έχει αυτός υποβάλλει....."!!!

Αυτό κατάλαβε τόσα χρόνια τώρα, που προετοιμάζονταν να έλθει στην εξουσία και να δώσει λύσεις σε χρόνια προβλήματα...... 

Πόση, μα πόση προχειρότητα.... Πόση, μα πόση βλακεία... Κι όλοι εμείς περιμένουμε από δαύτους να λύσουν προβλήματα, να κυβερνήσουν, να δώσουν ορθές λύσεις κ.λπ.

 

P.S. Όσον δε αφορά στις χθεσινές δηλώσεις για τη ΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ και την επαναφορά της ΔΟΜΙΚΗΣ ΤΡΩΤΟΤΗΤΑΣ (κατά τη διαδικασία της απόκτησης ηλεκτρονικής ταυτότητας διαμερίσματος που πρόκειται π.χ. να ενοικιαστεί) δεν χρειάζεται να πούμε ...ούτε μια λέξη!!!

 

Edited by ΙΑΣΟΝΑΣ
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 43
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δεν την έχω δει και βασίζομαι στο κείμενό σου συνάδελφε.

Μάλιστα... Παρουσιάζεται λοιπόν από κυβ. παράγοντα η διαδικασία τακτοποίησης ως ένα  εν δυνάμει έγκλημα που ενδεχομένως διαπράττει ο μηχανικός χωρίς βέβαια να μας εξηγεί αν υπάρχει κάποιος λόγος που το κάνει. Επίσης ξεδιάντροπα αναφέρει πως αν βρεθεί λάθος τότε τα πρόστιμα θα είναι υπέρογκα και θα ελεγχθούν όλες οι δηλώσεις. Δηλαδή το λάθος κατά τον κύριο ισοδυναμεί με δόλο και άρα στο ειδικό δικαστήριο μηχανικής θα πρέπει να πέσουν κεφάλια. Μόνο αυτό δεν είπε.

Όμως δεν έχω ακούσει έναν τους να απολογείται για την υπέρμετρη ασάφεια των κειμένων τους και συνεπώς την ευθύνη της πολιτείας στο ενδεχόμενο λάθος.

 

Link to comment
Share on other sites

Σωστά! Δεν θα δεις ποτέ! Είναι όλοι τους για τα ..."μπάζα"!!! Η καρεκλιτσα κι ο μισθουλάκος ενδιαφέρει ... Λίγοι, αδαείς, απαίδευτοι κ.λπ. Αυτοί ακριβώς μας αξίζουν!!!

 

Link to comment
Share on other sites

Κανονικά κάποιος θεσμικός φορέας έπρεπε να καταθέσει αγωγή για τις Α/Φ του 2011 που ακόμα δεν έχουν αναρτηθεί και κυρίως για τη διαδικασία επιστροφής προστίμων που εκκρεμεί από το 2011.

Επίσης αν θυμάστε, στο ηλεκτρονικό σύστημα δεν υπήρχε για μήνες η δυνατότητα επιλογής έκπτωσης π.χ. για ΑΜΕΑ.

Θυμάμαι το κλείσιμο του 4014 χωρίς να έχει λήξει ο νόμος.

Θυμάμαι το mea culpa σε μεταβάσεις στον 4178 που ξέπλυνε ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ με λάθος τιμές ζώνης, συντελεστές κτλ αν δεν άλλαζες τα δηλούμενα τ.μ.

Ακόμα και σήμερα υπάρχει το "φερόμενος ιδιοκτήτης χωρίς τίτλους ιδιοκτησίας" που πουθενά δεν υπάρχει στο νόμο.

Δεν είναι μόνο η ασάφεια των νόμων και των εγκυκλίων....είναι και όλα τα παραπάνω που μας καθιστούν εν δυνάμει "εγκληματίες" κατά τα μυαλά τους.

Για όσα έγραψα και πολλά ακόμα ποιος θα πληρώσει?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.