Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Άτυπη παράταση για το Κτηματολόγιο, χωρίς πρόστιμα, μέχρι τον Δεκέμβριο


Engineer

Recommended Posts

Ανακοινώθηκε από τον υπουργό Περιβάλλοντος στη βουλή, απαντώντας στον Βασίλη Κεγκέρογλου

Απαντώντας τη Δευτέρα στη Βουλή στον βουλευτή Ηρακλείου του ΚΙΝΑΛ Βασίλη Κεγκέρογλου, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, ανακοίνωσε άτυπη παράταση στις διαδικασίες κτηματογράφησης μέχρι τέλους του έτους, χωρίς να επιβάλλονται πρόστιμα.

Ο κ. Κεγκέρογλου τεκμηρίωσε την ανάγκη παράτασης που προκύπτει τόσο από την μεγάλη εκδήλωση ενδιαφέροντος που παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες, όσο και από τις ίδιες τις δηλώσεις που εκκρεμούν, το ακριβές νούμερο των οποίων δεν μπορεί να υπολογιστεί, ζητώντας από τον αρμόδιο Υπουργό, να αξιοποιήσει την δυνατότητα που του δίνει ο νόμος και να δώσει παράταση συνολική μέχρι τέλους του έτους.

Στην συνέχεια, υπενθύμισε πως όλο το προηγούμενο διάστημα, χάθηκε πολύτιμος χρόνος από την πολύμηνη «παράλυση» ουσιαστικά του δημοσίου, το οποίο από τον Μάη έως και τον Ιούλιο βρισκόταν σε εκλογικούς ρυθμούς ενώ τόνισε ότι είχε δημιουργηθεί σε όλους τους πολίτες η πεποίθηση και για άλλη παράταση.

Ο αρμόδιος Υπουργός, στην απάντηση του δεσμεύτηκε στον κ. Κεγκέρογλου πως οι δηλώσεις που θα υποβληθούν μέχρι τέλους του έτους, θα γίνονται χωρίς πρόστιμο, κάνοντας λόγο για άτυπη παράταση ενώ για την συνέχεια εξήγγειλε κλιμακωτά πρόστιμα για όσους υποβάλλουν εκπρόθεσμα.


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.