Μετάβαση στο περιεχόμενο

εξοικονομώ και επίδομα στέγασης


Recommended Posts

Καλησπέρα σας.

Έχει εγκριθεί αίτηση του εξοικονομώ κανονικότατα με τα δεδομένα της φορολογικής δήλωσης του 2018. Από τον Μάιο όμως του 2019, ο πελάτης μου δεν χρησιμοποιεί πλέον ως κύρια κατοικία αυτή για την οποία έχει εγκριθεί το πρόγραμμα, αλλά νοικιάζει διαμέρισμα για το οποίο παίρνει επιδότηση ενοικίου (καθότι χρησιμοποιείται από εκεί και πέρα ως κύρια κατοικία το νέο διαμέρισμα)

Η αίτηση του εξοικονομώ μπορεί να ολοκληρωθεί, σωστά; Δεν θα "μπλοκάρει " την διαδικασία η επιδότηση ενοικίου, ή κάνω λάθος; Υπάρχει κίνδυνος σε μελλοντικό έλεγχο να του ζητήσουν πίσω χρήματα μιας εκ των δυο επιδοτήσεων; Η πρώτη είναι επιδότηση παρεμβάσεων για την ενεργειακή αναβάθμιση ενώ η δεύτερη είναι επιδότηση ενοικίου, αλλά και οι δύο αφορούν την πρώτη κατοικία. 

Σας έχει τύχει κάτι σχετικό;

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Καλησπέρα @mgeorgia! Δεν ξέρω αν έχεις βρει απάντηση ήδη, απλά μετά από επικοινωνία με το Υπουργείο, με ενημέρωσαν ότι αν η αίτηση έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα και μετά ενοικιαστηκε, δεν υπάρχει πρόβλημα! (Λογικό μου φαίνεται.) Ελπίζω να βοήθησα!

Edited by Maria Electrical Engineer
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.