Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Μόνωση και συναγερμός


VVVv

Recommended Posts

Τι τραβάει και αυτός ο Γιάννης!! Ναι η υδρορροη εχει κλειστεί μέσα στο κέλυφος και βγαίνει το νερό από κάτω. Σήμερα που θα έρθει θα του πω αν είναι να την αποκαλύψει και γενικά να δω τι θα μου πει και αν είναι θα φωνάξω άλλον μηχανικό.

Link to comment
Share on other sites

Καλό είναι να έχει ο καθένας στο νου του ότι για κάθε εργασία χρειάζεται εξειδικευμένο συνεργείο. Δεν είναι δουλειά του μονωσά να βγάλει το κουτί του συναγερμού προς τα έξω για να μπορέσει να γίνει σωστά η μόνωση. Θα πρέπει πριν ξεκινήσουν οι εργασίες θερμομόνωσης να έρθει ηλεκτρολόγος να βγάλει τα φωτιστικά κ να κάνει προεκτάσεις στα καλώδια, να έρθει υδραυλικός κ να βάλει προεκτάσεις στις βρύσες, αυτός που σου τοποθέτησε τον συναγερμό να βγάλει το κουτί κ να κάνει προεκτάσεις, ο ψυκτικός να βγάλει τα κλιματιστικά, ο υδραυλικός τον λέβητα κτλ.

Αν την εργασία την ανέλαβε  μηχανικός ή τεχνική εταιρία θα πρέπει να δεις εάν αυτά περιγράφονται στην προσφορά. Εάν δηλαδή σου έχει κοστολογήσει κ αυτές τις extra εργασίες. Συνήθως όσο αφορά τις θερμομονώσεις αυτά είναι εκτός προσφοράς.

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.