Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παραμετροποίηση HITACHI Α/Θ.


georges81

Recommended Posts

Καλησπέρα. αντλιοκίνητος κ εγώ απο φέτος και αφού μελέτησα αρκετά το Manual κ επειδή δέν είμαι ειδικός θα ήθελα όποιος μπορεί να μου  διευκρινήσει/επιβεβαιωσει κάποιες ρυθμίσεις που έχω εντοπίσει εάν τις έχω αντιληφθεί σωστά. Εγκαταστάτες ή ψαγμένοι με το μηχάνημα, τα φώτα σας.

1.vertex offset στη ρύθμιση νερου. Είναι εάν κατάλαβα καλά μια αύξηση στη θερμοκρασία του νερού όταν η θερμοκρασία δωματίου είναι μικρότερη από τη ζητούμενη-στόχου. π.χ. με ρύθμιση 5 θα αυξήσειε τα νερά+5 βαθμούς από την θερμοκρασία που μου δίνει η καμπ΄θλη αντιστάσθμισης.

2.στις ρυθμίσεις timer ρυθμίζω μόνο τη θερμοκρασία νερού κ όχι τη ζητούμενη θερμοκρασία χ'ωρου?

3.ελάχιστο on time είναιο ελάχιστος χρόνος που θα κρατήσει κάθε κύκλο ενεργή την αντλία για να μήν έχει έχει πολλά start-stop. (σκέφτομαι να το βάλω στα 30 λεπτά τώρα που είναι μαλακός ο καιρός κ στα κρύα αργότερα στη 1 ώρα ίσως, δεδομένου οτι τώρα που οι θερμοκρασίες είνα ιακόμα υψηλές παρατηρώ οτι ο ανεμιστήρα σταματαει συνέχεια.

4.smart action ρύθμιση HP(A) LIMITED μπορώ να ρυθμίσω μια μέγιστη κατανάλωση σε ampere χρήσιμο σε περιπτώσεις που δν έχουμε μεγάλη παροχή στον πίνακα, π.χ την κλασσική 8kva 35 ampere. σκέφτομαι να το βάλω στο 15. (θα πρέπει στους αισθητήρε να κάνω μια ρύθμιση  Smart Act/SG1 σε εισόδου 5)

5. λειτουργια cascade. ενεργοποιεί-απενεργοποιεί τον δεύτερο ψυκτικό κύκλο της εσωτερικής μονάδας. Εδώ ο εγκταταστάτης μου το έχει ρυθμίσει σε απενεργοποιημένο, είναι σωστό?.

6. διαμόρφωση αντλίας νερού- κατάσταση λετειτουργίας- ΔΤ Γρύθμιση της ταχήτητας του κυκλοφοριτή ώστε να εξασφαλίζει μια διαφορα στο νερό εισαγωγής και προσαγαγωγής. σκέφτομαι να το έχω στο 5.

Αυτά τα ολίγα ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ασχοληθεί,

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.