Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έλεγχος ΙΚΑ σε τραπεζα


LEDOC77

Recommended Posts

(Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33)

Καλησπέρα. Θα μπω κατευθείαν στο θέμα.

Είχα πάρει ένα δάνειο 180.000€ για να φτιάξω το σπίτι μου. Στην τράπεζα λοιπόν, συν της άλλης, παρουσίασα κ το ιδιωτικό συμφωνητικό του κατασκευαστή όπου ήταν 209.000€ χωρίς το ΦΠΑ 24%.

Ο κατασκευαστής έχει πάρει μέχρι σήμερα 215.000€ αναφέροντας μου ότι είμαστε εντάξει (???) και ότι του οφείλω άλλες 10.000€ λόγω του ΦΠΑ.

Η ερώτηση που τέθηκε επί τάπητος είναι η εξής: θέλω να γλιτώσω το υπολειπόμενο ΦΠΑ και να παρουσιάσω στο ΙΚΑ ένα ιδιωτικό συμφωνητικό μικρότερου ποσού. Υπάρχει περίπτωση το ΙΚΑ να διασταυρώσει το συμφωνητικό που θέλω να τους δώσω με αυτό που είχα παρουσιάσει στην τράπεζα;

Υπόψη ότι όλες οι πληρωμές μου στην κατασκευάστρια εταιρεία, έγιναν μέσω τραπέζης ( αν παίζει κάποιο ρόλο στο παραπάνω ερώτημα).

Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας και κάθε σας απάντηση είναι εκτιμητεα.

 

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Απάντηση σε ευθύ ερώτημα περί φοροδιαφυγής, εισφοροδιαφυγής κλπ δεν μπορεί να δοθεί. Είναι παράνομο και αντίκειται στους κανόνες συμμετοχής του φόρουμ. https://www.michanikos.gr/guidelines/ Κανόνας 9

Το θέμα κλειδώνει.

Edited by Γιάννης
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.