Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ακόμα μία απορία για, εξαιρετικά σημαντικό, θέμα υγείας


iliekater

Recommended Posts

Πρόσφατα έκανα μία φρικτή σκέψη και θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας ... Πρωτού γράψω οτιδήποτε άλλο , θέλω να διευκρινήσω πως το συγκεκριμένο θέμα είναι σοβαρό . Αν σε κάποιους φανεί αισχρό , ζητώ συγνώμη , σας διαβεβαιώνω όμως πως κάτι τέτοιο δεν ήταν ο σκοπός μου . Αν το παρακάτω σας φανεί ενδιαφέρον , θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας .

 

Θα θέσω το θέμα ως εξής :

Ας πούμε ότι σας έρχεται η ανάγκη να πάτε στην τουαλέτα . Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος , ας πούμε πως θέλετε να πάτε προς "ψιλού" σας . Σηκώνεστε λοιπόν , πάτε στην τουαλέτα , ανοίγετε την πόρτα και εκεί αναλόγως του φύλλου σας , πράτετε τα δέοντα . Τέλος πάντων , σε κάποια φάση τελειώνετε με το αντίστοιχο τελετουργικό , είστε και σοβαροί άνθρωποι , πλένετε τα χέρια σας , τα σκουπίζετε , ανοίγετε την πόρτα και φεύγετε .

Μέχρι εδώ φαινομενικά όλα πήγαν καλά . Ας κάνουμε όμως πίσω την ταινία και ας παρακολουθήσουμε προσεχτικά :

Πριν μπείτε εσείς , ήταν κάποιος άλλος στην τουαλέτα . Αυτός ο άλλος δεν ήταν σαν εσάς και όταν έφυγε ΔΕΝ έπλυνε τα χέρια του . Να μην ξεχνάμε , μάλιστα , πως και αυτός όταν έφυγε έπιασε την πόρτα . Την ίδια πόρτα που πιάσατε και εσείς και ανοίξατε όταν μπήκατε στην τουαλέτα ! ! !

Αν το παραπάνω σας φαίνεται αστείο , σκευτείτε και το εξής : αυτός ο άνθρωπος έπασχε από αφροδισιακό νόσημα . Δεν νομίζω πως χρειάζεται να σας πω εγώ πού αλλού βάλατε το χέρι σας μετά από την πόρτα ...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 77
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εχεις απόλυτο δίκιο.Πρίν απο 2χρόνια ξεκίνησε μιά ιωση σε ενα κρουαζερόπλοιο και μέχρι να πιάσουν λιμάνι νόσησαν οι περισσότεροι . Η μετάδοση ουσιασικά εγινε απο τις πόρτες , τα ρέλια , τα ρουμπινέτα κ.λ.π. που αγγιζαν.

Ο προβληματισμός σου ειναι πολύ σωστός και καθόλου αισχρός ή αστείος.Στο τέλος θα αναγκαστούμε να χρησιμοποιούμε γάντια μιάς χρήσεως.Για τις γυναίκες βέβαια τα πράγματα ειναι πολύ πιό δύσκολα και πιό σοβαρά.

Link to comment
Share on other sites

Αφροδίσιο δεν νομίζω να κολλάς από χερούλι. Ίσως ηπατίτιδα ή κανένα μύκητα. Εκτός κ αν πήγε ο προηγούμενος wc για... άλλο σκοπό :shock:. Αυτό μου θύμισε μία έρευνα που έγινε πριν χρόνια που οι ξηροί καρποί σε κλαμπ βρέθηκαν να έχουν 13+ διαφορετικά ίχνη ούρων! Κ όμως τα τρώμε :) Ο οργανίσμος μας είναι φτιαγμένος να αντέχει πολλά, μέχρι κάποια ηλικία τουλάχιστον...

Link to comment
Share on other sites

Για τις γυναίκες βέβαια τα πράγματα ειναι πολύ πιό δύσκολα και πιό σοβαρά.

 

Μπα δεν θα το έλεγα. Σκέψου ότι πάρα πολές γυναίκες προτιμούν το real thing από αυτο-ικανοποίηση οπότε πάλι ο άνδρας κινδυνεύει περισσότερο...:P:D

Ωχ τι λέω ο άνθρωπος βραδυάτικα!8-)

Link to comment
Share on other sites

Εμμ... γκουχ γκουχ , αχέμ . Νομίζω πως έγινε μία παρεξήγηση . Όταν έγραψα "πού αλλού βάλατε το χέρι σας" εννοούσα "πού αλλού αγγίξατε το χέρι σας" , όχι "τι κόλπα κάνατε με το χέρι σας" ! ... Αχέμ .

Link to comment
Share on other sites

Α μάλιστα. Εγώ έκανα την σύνδεση αυτή επειδή είπες για αφροδισιακά...:)

 

Είναι μια ενδιαφέρουσα οπτική όμως αν το καλοσκεφτείς!!!!8-)

 

 

 

 

 

Πολύ γέλιο όμως η "στροφή" της κουβέντας!

Link to comment
Share on other sites

Γι΄αυτό και οι περισσότεροι νηπτήρες είναι σε ξεχωριστό χώρο από τις λεκάνες...

 

Τι προτίνεις όμως iliekater ; Τώρα που το λές ή "σκάμε" μέχρι να πάμε σπίτι μας ή θα ανοίγουμε την πόρτα με χαρτοπρτσέτα.... Πάντως πολλά από αυτά τα μικρόβια, και κυρίως τα std ΔΕΝ μεταδίδονται με επαφή, εισπνοή ή κατάπωση, αλλά με ανταλλαγή σωματικών υγρών και έχουν μικρή διάρκεια ζωής στον ατμοσφαιρικό αέρα...

 

Ανάλογος προβληματισμός επικράτησε και για τα κουνούπια... Αν ήταν έτσι, θα έπρεπε να έχουμε λάβει όλων των ειδών αρρώστιες.

Link to comment
Share on other sites

Τα περισσότερα μικρόβια (όπως και οι ιώσεις) έτσι κολλάνε.. μέσω του πόμολου της πόρτας, του ακουστικού του τηλεφώνου, του πληκτρολογίου..

Αλλά όπως είπε και ο stayros, ο ανθρώπινος (και όχι μόνο θα έλεγα) οργανισμός προκειμένου να επιβιώσει έχει γίνει πλέον αρκετά ανθεκτικός στα μικρόβια και τις μολύνσεις.

Link to comment
Share on other sites

Nα ανοίγεται τις πόρτες με τους αγκώνες εαν δεν ανοίγουν σπρώχνοντας με το πόδι.

το κάνω πολύ συχνα και όχι μόνο στα μαγαζια με τουαλέτες. Παντού σε κοινόχρηστους χώρους.

Βλέπεις τώρα το πόμολο γυαλισμένο απο τα χιλιάδες χέρια, υπάρχει πιο σιχαμενο πράγμα???

Απορώ δε, πως οι αθηναίοι κάθονται στο ηλεκτρικό, εκει που εχουν κάτσει εκατομ. κ#$%@

προφανώς δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος, αλλά η ιδέα φτάνει..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.