Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Αντλία θερμότητας


Tasos magg

Recommended Posts

Καλημέρα στο forum και καλή χρονιά. Έχω ένα πρόβλημα θα ήθελα την γνώμη σας. Έβαλα μια αντλία θερμότητας lg 16kw με το καινούργιο ψυκτικό υγρό R32 έγινε εγκατάσταση 15/7/2019 έχω σώματα τύπου πάνελ οπότε την έχω μόνο για χρήση θέρμανσης. Ξεκίνησα να την δουλεύω μέσα Νοεμβρίου ρυθμισμένη στους 20 βαθμούς τέλος Δεκεμβρίου πού έπεσαν οι θερμοκρασίες ανέβασα τον θερμοστάτη στους 22. Κάποια στιγμή μου έβγαλε βλάβη ch14 μίλησα με τον υδραυλικό μου είπε ότι χαμηλή πίεση δικτύου καί αν κόψω το ρεύμα για 10 λεπτά θα ξαναδουλέψει κανονικά. Το έκανα δούλεψε για 15 λεπτά και μετά μου έβγαλε βλάβη ch67 μετά από επικοινωνία με τον υδραυλικό μου είπε να μιλήσω με την αντιπροσωπεία. Είχα πολύ καλή εξυπηρέτηση. Ήρθαν είδαν την αντλία την μέτρησαν και μου είπαν ότι έχει σπάσει ο εναλλάκτης και πάμε σε αντικατάσταση όλης της αντλίας και ότι αναλαμβάνουν και όλα τα έξοδα. Είμαι σε αναμονή λόγω των ημερών. Ξέρετε αν υπάρχει πρόβλημα με το καινούργιο ψυκτικό υγρό? Γιατί να έπαθε τέτοια ζημιά? Η εγγύηση είναι 2 χρόνια αν τό ξαναπάθει εκτός εγγύησης? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Link to comment
Share on other sites

Ουδέν πρόβλημα. Εξ άλλου το ψυκτικό αυτό δεν είναι και τόσο "καινούριο".

Απλώς αστόχησε ο εναλλάκτης. 

Δεν νομίζω ότι θα επαναληφθεί το συμβάν.

 

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας. Ελπίζω να είναι όπως τα λέτε. Επειδή όμως ήταν κάτι που το έψαξα αρκετά και με τά δικά μου κριτήρια αλλά και γνώμες άλλων ήταν μια από τις καλύτερες επιλογές με φοβίζει μελλοντικά. Ευχαριστώ και πάλι

Link to comment
Share on other sites

Δν εχει ακουστει κατι, εχουν πωληθει χιλιαδες κομματια βεβαια ειναι μοντελο π εχει κανα χρονο στην αγορα κ δν εχει δοκιμαστει σε βαθος χρονου, σλλωστε τι εχει δοκιμαστε? Το οτι θα τυχει σε ενα απο τα χιλιαδες κομματια δν σημαινει κατι, γι αυτο υπατχουν οι εγγυησεις.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.