Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Αλλαγή χρήσης από κατοικία σε ιατρείο


Recommended Posts

Καλημέρα σε όλη την παρέα!

Παρακαλώ για μια μικρή βοήθεια! 

Τακτοποιημένο διαμέρισμα πολυκατοικίας στο κέντρο Θεσσαλονίκης, πρόκειται να γίνει ιατρείο (στις χρήσεις γης επιτρέπεται).

Δεν έχω καμία αλλαγή στο διάγραμμα δόμησης, ούτε σε στατικές και μηχανολογικές μελέτες, καθώς η κάτοψη παραμένει ακριβώς ίδια και δε θα γίνει καμία κατασκευή!

Θεωρείτε ότι πρέπει να κάνω ενημέρωση ως προς τη χρήση, έτσι ώστε να μην έχω κάποιο πρόβλημα αργότερα στον έλεγχο για την άδεια λειτουργίας; (ΝΟΚ, Αρθρο 5, Παρ.2)

(αποκλείω την άδεια δόμησης, λόγω μη αλλαγών στις μελέτες, χωρίς να αποκλείω και το γεγονός να έχω καταλάβει κάτι λάθος)

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

13 λεπτά πριν, Magdalini said:

... ως προς τη χρήση, έτσι ώστε να μην έχω κάποιο πρόβλημα αργότερα στον έλεγχο για την άδεια λειτουργίας; (ΝΟΚ, Αρθρο 5, Παρ.2)

...

Εάν και εφόσον το ιατρείο που σε ενδιαφέρει δεν αφορά ακτινολογικό με τον ανάλογο εξοπλισμό τσέκαρε με προσοχή αν είναι απαιτητό για την άδεια λειτουργίας να είναι αναγκαία η αλλαγή χρήσης στο διαμέρισμα που έχεις.

Ζητάς από τον εργοδότη σου να σου προσκομίσει τα αναγκαία ζητούμε από τον Ιατρικό σύλλογο της περιοχής του και με βάση αυτό θα ξέρεις.

Δεν είναι ίδια 100% τα απαιτούμενα από τον ανα περιοχή Ιατρικό σύλλογο για αυτό του το ζητάς.

Το πιθανό εφ όσον το διαμέρισμα πολεοδομικά έχει χρήση ως κύρια χρήση αυτό να επαρκεί και να χρειαστεί μόνο κάποια νέα διαμόρφωση για τους αναγκαίους χώρους ως Ιατρείο.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!
Από τον σύλλογο μου ζήτησαν μόνο κάτοψη με τους χώρους του δερματολογικού, και χρήση γης από πολεοδομία. Άρα κάποια ενημέρωση είναι υπερβολή και επιπλέον έξοδο για τον πελάτη, οπότε να μην την κανω; 

Ευχαριστώ και πάλι!

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.