Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

νόμος περί αεικίνητου


Kalamatianos1

Recommended Posts

Το αεικίνητο και ο νόμος περί αεικίνητου έχει πάει στα σκουπίδια προ πολλού. Και όποιος έχει σπουδάσει και είναι υποστηρικτής του ότι δεν μπορεί να υπάρχει αεικίνητο είναι το λιγότερο επικίνδυνος για την εξέλιξη ώστε να σταματήσει η εξάρτηση μας από τους βαρόνους της ενεργείας και των τραπεζών .
Rothschild και Rockefeller.
Το αεικίνητο δεν το έχει εφεύρει μόνο Έλληνας αλλά και Ολλάνδος και Πακιστανός και Ινδός και Κινέζος και πολλοί άλλοι άνθρωποι στον πλανήτη.
Και αν κάποιος το αμφισβητεί τον καλό δημόσια να έρθει να δει ότι με φωτοβολταϊκά δίνω  κίνηση σε ένα μοτέρ των  12 v  στα 16 Α, (192 vatt ) και μόνο με  αυτό  κινείται γεννητρια και παράγει 1200 vatt  στα 220 volt. Προκαλώ οποιονδήποτε πτυχιούχο ανώτερης η ανώτατης σχολής να το ελέγξει και να πει ότι αυτό που λέω είναι ψευδές. Αν το κάνει τον προσκαλώ να το δει με τη ίδια του τα μάτια και να κάνει οποίες και όσες μετρήσεις κρίνει απαραιτητο για να έχει ολοκληρωμένη άποψη.

Edited by Kalamatianos1
  • Downvote 4
Link to comment
Share on other sites

Ωραία ….

Μόλις δημοσιεύσεις την εργασία σου ή το έργο σου σε κάποιο έγκυρο επιστημονικό περιοδικό, μας ενημερώνεις για να ξεκλειδώσει το θέμα ώστε να ενημερωθεί.

Εως τότε παραμένει κλειδωμένο και λογικές «προκαλώ» δεν γίνονται αποδεκτές. 

Το θέμα θα μεταφερθεί στην ενότητα ιδιωτών.

 

------

Εδιτ

Το ίδιο κείμενο το έβαλες αρκετές φορές στο φόρουμ και φυσικά τα διαγράψαμε και φυσικά έλαβες ποινή.

Αν το συνεχίσεις θα λάβεις πλήρη αποκλεισμό και βλέπουμε τι άλλο ακόμα.

Edited by Didonis
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.