Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Πράξη εφαρμογής & Εγκεκριμένο Ρυμοτομικό Σχέδιο


Spiros1979

Recommended Posts

3 ώρες πριν, Spiros1979 said:

Απευθυνόμενος σε άλλο μηχανικό του ανέφερε πως αυτός μπορεί να περιγράψει μόνο την πραγματική κατάσταση και να μην αναφερθεί καθόλου στα όρια τη Π.Ε. αφού αυτή δεν έχει μεταγραφεί. Στέκει κάτι τέτοιο?    Δλδ να υπάρχει τίτλος και να γίνει πώληση σε 50 τ.μ. και στην Π.Ε. και στο μέλλον στο κτηματολόγιο να είναι 150? Μιλάμε για τεράστια απόκλιση... Όποια βοήθεια καλοδεχούμενη....

Καλησπέρα

Κάνω την απόπειρα να απαντήσω απευθείας στα ερωτήματα που θέτεις, χωρίς να πιάσω το υπόλοιπο κομμάτι που με ιντριγκάρει.

Η γνώμη μου είναι ότι η Π.Ε. δεν μπορεί να αγνοηθεί, καθώς περιλαμβάνει πολεοδομικές τακτοποιήσεις που μεταβάλλουν την τελική επιφάνεια.

Οι τίτλοι πριν την Π.Ε. δεν είναι απαραίτητο να συμβαδίζουν στην επιφάνεια μετά την κύρωση της. Έχουμε δει πολλά να συμβαίνουν, και οι μελετητές ακόμα περισσότερα.

Όσο για τον υποθηκοφύλακα, καλά κάνει κ δεν μεταγραφεί αν έχει λόγο, γιατί το 99% των υποθυκοφυλακων έχει μεταγραψει καβούρια και καβουρια στα τυφλά.

Τέλος, εφόσον εκκρεμούν τέτοιες καταστάσεις, είναι περιττό να αναφέρω ότι προς το παρόν το οικόπεδο δεν είναι οικοδομήσιμο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.