Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Εφαρμογή σε κινητο


Dimitris_81

Recommended Posts

Ούτε και παλαιότερα υπήρχε εφαρμογή αποκλειστικά μόνο για το michanikos (όπως π.χ. υπήρχε για το taxheaven --το forum των λογιστών-- η οποία πλατφόρμα καταργήθηκε και αυτή). 
Υπήρχε η δυνατότητα για το Michanikos μέσω του tapatalk αλλά μάλλον ίσως λόγω επιπρόσθετου κόστους για την προσθήκη και της λειτουργίας του tapatalk (ίσως επιπλέον συνδρομή) μέσω της πλατφόρμας που χρησιμοποιεί το forum, δεν προχώρησε.
Πλέον όμως το forum (Michanikos) είναι έτσι φτιαγμένο και για smartphones, έχει ενσωματωμένη έκδοση για κινητά, tablets, οπότε λογικά δεν υπάρχει λόγος για υπάρχει το tapatalk.
Οπότε στο κινητό θεωρώ ότι μπορεί να γίνει μόνο μέσω του browser χωρίς να τον κλείνεις και χωρίς να αποσυνδέεσαι από το forum, ίσως έχοντας και κάποιο shortcut απευθείας για την είσοδο στο forum.
Βέβαια μπορεί και να μην απαντώ σε αυτό που ρωτάς, οπότε αν το δει ο Διαχειριστής του forum και γνωρίζει θεωρώ ότι θα ενημερώσει σχετικά με αυτό που ενδιαφέρεσαι.
 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.