Μετάβαση στο περιεχόμενο

αντλία στην κουζίνα


Eleni Liaskou

Recommended Posts

(μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33)

Καλησπέρα,

Κάνουμε ολική ανακαίνιση στο διαμέρισμά μας και αλλάζουμε θέση την κουζίνα. Δεν είναι πολλά τα μέτρα μέχρι την αποχέτευση του μπάνιου γύρω στα 3 μέτρα. Στην αρχή μας λέγανε ότι η ρύση μπορεί να φτάσει ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με τα λύματα του νεροχύτη, του πλυντηρίου πιάτων και του πλυντηρίου ρούχων που βρίσκονται στην κουζίνα. Τώρα μας λένε ότι δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός της αντλίας. Μας έχουν προτείνει της welo μία με κοπτήρες και μία χωρίς. Η ερώτηση που θα ήθελα να κάνω είναι αν χρησιμοποιεί κάποιος αντλία σπίτι του χωρίς προβλήματα, αν θα είναι καλύτερο να μπει Φ50 αντί για Φ40 που είναι η προβλεπόμενη διάσταση σωλήνα και ποιές από τις δύο αντλίες θα προτείνατε, με τους κοπτήρες θα είναι καλύτερη; Επιπλέον, κάνουν πολύ θόρυβο; Ψάχνω video στο youtube αλλά δεν βρίσκω..Α! Και κάτι ακόμα, οι γωνίες στον σωλήνα ενοχλούν στην απόδοση της αντλίας ή δεν υπάρχει πρόβλημα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ελένη

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

θα πρότεινα αν δεν έχετε προχωρήσει στις εργασίες να ξαναδείτε με έναν αρχιτέκτονα τη διάταξη του σπιτιού, στην ανάγκη πάρτε και μια δεύτερη γνώμη.

τώρα στο ερώτημα σας: με κοπτήρες βάζουν συνήθως στα μπάνια (για ευνόητους λόγους) πρόταση μου είναι αν ακολουθήσετε τη λύση της αντλίας να πάρετε την πιο ακριβή. δεν γνωρίζω απο μάρκες να προτείνω.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.