Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πλατφόρμα Δήλωσης Διόρθωσης τ.μ. Ακινήτων προς τους ΟΤΑ


Engineer

Recommended Posts

και αν είναι κομμένο το ρευμα γιατί χρώσταγε αλλά συνεχίζει και ερχεται λογαριασμός κάθε δίμηνο με νέα χρεη σε δημοτικά τελή κλπ (αφου κατανάλωση ρευματος δεν υπάρχει)  και βγαίνει κανονικά καθε διμηνο λογαριασμός, μπορείς να κάνεις δηλωση στην πλατφόρμα? Λενε ότι αν στο έχουν κόψει λόγω οφειλής δεν μπορείς. Αλλά νομίζω είναι για αυτά που δεν έρχεται λογαριασμός  καθόλου πιά?

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω να γίνονται έλεγχοι στην πλατφόρμα αν το ρεύμα είναι κομμένο κλπ, κάνε όμως μία δοκιμή δεν χάνεις και τίποτε. Ούτε θυμάμαι 'εκπτώσεις' στα τετ. μέτρα στον υπολογισμό της επιφάνειας για το ΤΑΠ. Γνώμη μου είναι να δηλώσεις ότι ισχύει σήμερα από επιφάνειες για να γλιτώσεις δυσάρεστες εκπλήξεις στο μέλλον.

Edited by akis73
Link to comment
Share on other sites

αυτο εδω θελει ψαξιμο...

-Επιφάνειες κτισμάτων με “κομμένη “παροχή ρεύματος λόγω διακοπής ( όχι οφειλής).

http://www.enikonomia.gr/economy/234624,adilota-tetragonika-se-poies-periptoseis-tha-plirosete-prostheto-.html

 

 

Edited by dimitris GM
Link to comment
Share on other sites

35 λεπτά πριν, LESS said:

Θα δοθεί παράταση λέτε?

είναι γελοίο παρατάσεις να τελειώνουν 31/8. Ακόμα και το 30/9 για αυθαίρετα είναι γελοίο. Πιστέυω ότι θα επικρατήσει η λογική γιατί εχει παραγίνει με την αυστηρότητα τους << δεν θα δωθεί καμία παράταση ...κλπ>> είτε αυτά είναι αδηλωτα , είτε αυθαίρετα. Αν πάλι δεν πιάνουν τον παλμό της επικαιρότητας, ότι δεν έχει μείνει ευρώ, ότι υπάρχει κορονοιος κλπ και είναι τόσο αυστηροί στο τέλος δυστυχώς πάλι θα ψάχνουν τι εφταιξε ...... 

Edited by katrmp
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα! Ισχύει ότι τα ακίνητα που έχουν υπαγωγή στο Ν.4495/17 έχουν ως καταληκτική ημερομηνία δήλωσης τετραγωνικών στους Δήμους την καταληκτική του Ν.4495? Αν ναι, ισχύει μόνο για αυτά που υπάγονται μετά την 31.08.2020 ή για όλα όσα έχουν δήλωση αυθαιρέτου σε οποιαδήποτε κατάσταση δήλωσης?

 

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

Δεν εχω απασχοληθεί ιδιαιτέρως με το σπορ αυτης της πλατφόρμας και θα ασχοληθώ μονο για τα οικογενειακά ακίνητα. Ενα βασικο ερωτημα μου ειναι ρο εξής. Η πλατφορμα "τραβάει " τα στοιχεια ενος ε9. Το ερωτημα ειναι ποιού? Του 2020 ή του 2021. Ρωταω δεδομενου οτι αν πρεπει να διορθωθεί τπυ 2020 αυτο ειναι αδυνατο αυτη τη στιγμή.

Link to comment
Share on other sites

Δηλώνουμε  τα  πραγματικά  τετραγωνικά  ώστε  αφενός  να  μην  μπούν αναδρομικά  πρόστιμα

και  αφετέρου  να  κουμπώσουν   με τα  τετραγώνικα  που  θα  προκύψουν  από την ηλεκτρονική  ταυτότητα  του κτιρίου  Ο.Ι  .

Tο Ε9  αλλάζει  οποιαδήποτε στιγμή.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.