Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Μελετητικό πτυχίο σε εταιρεία


Recommended Posts

Γεια σε όλους. Είμαι γεωλόγος με μελετητικό πτυχίο κατ. 20 και 27. Θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε πόσο περίπου αμοίβεται για να το εντάξω σε μια τεχνική εταιρεία. Και με ποιον τρόπο αμοίβεται ο κάτοχός του από την εταιρεία. Σας ευχαριστώ!  

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Καλησπέρα, η αμοιβή θα εξαρτάται πάντα από το αν απλά θα το εντάξεις στην εταιρεία, αν θα το εντάξεις και θα συμμετέχεις στην εκπόνηση της μελέτης, το ποσοστό συμμετοχής σου, αν εκμεταλλεύεται η εταιρία και τις δύο κατηγορίες σου κτλ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει φιξ τιμή στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Σε κάθε περίπτωση ως ελάχιστο ποσό - αν μιμηθούμε τα παλιά χρόνια - καλό θα ήταν να μην είναι κάτω από την ασφαλιστική σου εισφορά. Ήταν μια κλασική συμφωνία τα παλιά χρόνια, μόνο για την ένταξη και καμία συμμετοχή στο έργο. Σε κάθε περίπτωση, προσοχή σε ποιον θα ενταχθείς γιατί υπάρχουν πάντα οι ευθύνες του μελετητή. 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.