Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Eγγραφή ΕΦΚΑ και ειδική κατηγορία ασφάλισης.


anasgeor

Recommended Posts

Τα ίδια και σ εμένα, βγήκε το ειδοποιητήριο με το παλιό υπόλοιπο. Υποθέτω οτι θα θέλει μερικούς μήνες μέχρι να κάνει την εκκαθάριση. Δεν τους βρίσκεις και στα τηλέφωνα. 

Link to comment
Share on other sites

Αν δινόταν η επιλογή να σου επιστραφεί η διαφορά αν το θέλεις, και όχι αναγκαστικά να γίνεται συμψηφισμός (όπως προκύπτει από το μήνυμα που είχαν στείλει τότε μέσω ΕΦΚΑ) δε θα με πείραζε για να μαι ειλικρινής. Τώρα όμως αν σταματήσεις τη δραστηριότητα φαντάζομαι αυτή τη διαφορά την χάνεις. Είναι σα να σου ζητάνε λύτρα 800-900 ευρώ για να κλείσεις τα βιβλία σου, κάτι που δε σκοπεύω να κάνω άμεσα, αλλά σίγουρα θέλω να μπορώ να πάρω αυτή την απόφαση οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να χάσω ένα μηνιάτικο.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Update για όσους ενδιαφέρονται.

Βγήκε μηδενικό ειδοποιητήριο για τον Μάρτιο (δεν υπάρχει κάτι στις εκκαθαρίσεις, ή στις επιστροφες εισφορών). Άρα μέχρι να "τελειώσει" το υπόλοιπο θα βγαίνουν τα αντίστοιχα ειδοποιητήρια. image.png.116d231a27f4823a997d37e4189d6899.png

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.