Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δικαιολογητικά νομιμοποίησης αυθαιρέτων


GIAN2000

Recommended Posts

το αν έχουν σχέση ή όχι είναι αποτέλεσμα έρευνας που θα κάνει ο μηχανικός σας. Με τα στοιχεία που δίνεται και μέσω του φόρουμ είναι αδύνατον να βγει ασφαλές συμπέρασμα. Να γνωρίζεται οτι ακόμα και για έκδοση άδειας σε κάθετες ιδιοκτησίες απαιτούνται πλήρη οικοδομικά στοιχεία όλων των συνιδιοκτητών/όμορων. 

Link to comment
Share on other sites

Το γνωρίζω ότι είναι ένα φόρουμ γ αυτό κ είπα παραπάνω εάν είναι σύνηθες.....για νομιμοποίηση; Και όχι για έκδοση οικ. αδειας. Και φυσικά θα πάω σε μηχανικό.

Link to comment
Share on other sites

Εφόσον το ακίνητο είναι εξ' αδιαίρέτου όπως αναφέρετε κάθε οικοδομική άδεια εκδίδεται στο ακίνητο ανεξαρτήτως του κτιρίου που αφορά. Επομένως είναι απολύτως λογικό να μνημονεύονται και οι δύο οικοδομικές άδειες κατά την τακτοποίηση του αυθαιρέτου. Δεν έχω καταλάβει ποια ακριβώς είναι η ανησυχία σας ως προς αυτό καθώς δεν σας επηρρεάζει καθόλου. Αν έχετε κάποια ένσταση ως προς τη νομιμότητα της τακτοποίησης αυτό είναι άλλο θέμα και θα πρέπει να αναθέσετε σε μηχανικό τη διερεύνησή της μέσω του ΤΕΕ.

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή εάν έχουν κτίσει δυο ιδιοκτήτες ξεχωριστά ακίνητα το ένα διπλά στο άλλο σε εξ΄ αδιαίρετου οικόπεδο με σύσταση οριζόντιων

ιδιοκτησιών,  θεωρείται ότι και τ' ακίνητα είναι εξ΄ αδιαιρέτου?

Link to comment
Share on other sites

Για να κάνεις οριζόντια σύσταση πρέπει να υπάρχουν ήδη τα κτίσματα.

Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται καταρχήν έλεγχος των τίτλων κτίσης από τον μηχανικό σας και κατά δεύτερον,  των αδειών δόμησης για ολοκληρωμένη απάντηση.

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.