Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Μεταπτυχιακό η Σεμινάρια?


Recommended Posts

Γεια σας θα ήθελα την βοήθεια σας, είμαι νέος μηχανολόγος μηχανικός και βρίσκομαι σε αναζήτηση πρώτης εργασίας ότι αφορά από εμπειρία έχω μια σχετικά καλή εμπειρία λόγω πρακτικής εργασίας στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου. Επειδή ψάχνω αρκετό καιρό και δεν μπορώ να βρω την πρώτη μου εργασία είμαι σε δίλημμα για το πως μπορώ να βοηθήσω το βιογραφικό μου πιστεύεται ότι ένα μεταπτυχιακό η πιστοποιήσεις και σεμινάρια θα βοηθούσαν περισσότερο . Να αναφερθώ ότι έχω παρακολουθήσει ένα σεμινάριο που αφορά την δημιουργία ΗΜ μελετών.

Σας ευχαριστώ πολύ για συγνώμη για την φλυαρία.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Δυστυχώς συνάδελφε το μοναδικό που μπορεί να βοηθήσει είναι η εμπειρία.. ψάξε δουλειά παντού ακόμη και σε βραχονησίδα μέχρι να σταθείς στα πόδια σου... καμία θεωρητική κατάρτιση δε μπορεί να αντικαταστήσει την εμπειρία που θέλουν τόσο πολύ οι εργοδότες (για να μη παρεξηγηθώ η θεωρία είναι απαραίτητη αλλά όχι ικανή για τον ελληνικό εργασιακό στίβο)..

Link to comment
Share on other sites

το μεταπτυχιακό και τα σεμινάρια χρησιμεύουν στις δουλειές που ζητείται ακριβώς αυτό που διδάσκεσαι. είναι συγκεκριμένες αυτές οι δουλειές και διακριτές από τις άλλες. τα περισσότερα μεταπτυχιακά είναι φτιαγμένα για να καλύψουν ανάγκες του ίδιου του πανεπιστημίου και κάποια άλλα ανάγκες δημοσίων υπαλλήλων για επανακατάρτιση. κατ' αντιστοιχία, τα προσόντα δουλειάς στον ιδιωτικό τομέα τα παρέχει ο ίδιος ο ιδιωτικός τομέας (δηλαδή την εμπειρία).

Link to comment
Share on other sites

εγώ νομίζω μεταπτυχιακό, και δουλειά παράλληλα μέχρι σωστά να σταθείς στα πόδια σου όπως είπε ο προλαλήσαντας τα σεμινάρια τα βρίσκεις και ύστρα και αν βρεις σε μια καλή επιχείρηση μερικές ίσως να βοηθούν εργαζόμενους τους να ειδικευτούν σε κάτι.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.